Komentari na vest

CAPUT MUNDI: Zašto su treneri ljuti u Seriji A?

S

StoneCold_

pre gotovo 2 godine

Po meni, Doveri je najbolji sudija u Seriji A. Pravi i on mnogo gresaka, ali kad pocne da brlja na mecu, onda zakopa i jedne i druge. Nisam jos gledao mec da je on navlacio za jednu stranu. Var je napravio jos veci haos. U Engleskoj su sudije mnogo gore u Nemackoj su mnogo posteniji, puste mlacenje i ako nije glava otvorena, nema faula. Valjanje u Italiji i Spaniji je poseban problem.
t

thiefveri

pre gotovo 2 godine

Kako prenosi #SempreMilan, zabrinutost Milanovih navijaca oko izbora sudije za mec Verona - Milan i ovoga puta nije neopravdana. Naime, ovaj sajt navodi da je Daniele Doveri sudio Milanu tri puta ove sezone, te da je na sva tri meca bilo spornih situacija protiv Milana. Milan ni na jednom mecu nije pobedio. 1. mec je Derby della Madonnina izmedju Intera i Milana. Doveri je svirao dva penala Interu, od koji je prvi i vise nego kontroverzan sto se vidi i na slici gore desno. Calhanoglu svesno izbacuje nogu, inicira kontakt sa Kessiem koji ga potom rusi. 2. mec je Juventus - Milan, sporna je situacija sa slike dole levo, gde je Alex Sandro ocito sapleo Davide Calabriu, ali Doveri je na to ostao nem, bas kao i Var soba. 3. mec je nedavno odigran, a Doveri je i tada pravio gluposti. Nakon utakmice, mnoge penzionisane sudije okarakterisale su start Singa nad Theom Hernandezom kao cist penal. Treba istaci da je odnos napravljenih faulova u ovom mecu bio 18-6 za Torino, a odnos zutih kartona neverovatnih 2-2. Takodje, Doveri je u tom istom mecu dao zute kartone Kaluluu i Tomoriu, i to za njihove prve faulove na utakmici. Pogadjajte koja dva igraca su sada na po 4 zuta kartona i preti im suspenzija? Bravo. Kalulu i Tomori. -A onda ni na ovom meču Milana naravno nije svirao čisti penal nad Leaom u prvom poluvremenu i to 2 puta.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Gol berardija malopre je trebalo ponistiti po istom principu po kom je bio ponisten gol kesija protiv napolija zbog navodnog ofsajda zirua koji je lezao na zemlji sa stoperom na sebi. Skamaka je omeo intervenciju skorupskog cak i vise. Ili da se ne ponistava ni jedan ni drugi.
G

Gile Interista

pre gotovo 2 godine

Sudije su na pocetku prvenstva krale i sakom i kapom za milan, ostetili Bolonju na pravdi Boga sa dva crvena kartona na utakmicu sa milanom, pa su dudije dale nepostojeci penal milanu protiv Rome, pa su mulan provukli u prvom mecu protiv Verone i jos dosta toga su sudije pokrale za milan ove sezone, a taj Barela je evropski sampion sa italijom, dok je Brozovic igrao finale svetskog sampiona pre par godina sa Hrvatima, taj Brozovic ima 300 utakmica vec u Seriji A on i Barela su dva najbolja veznjaka U italiji, Barela dodije batine za jedan mec od protivnickih igraca koliko ceo vezni red milana pretrpi u oar kola Serie A, i onda je nörmalno da trazi zastitu od sudija, kad Barela krene sa loptom oni ga samo ruse ne biraju sredstvo kako da ga obore
S

Sudija

pre gotovo 2 godine

namoj tako gilence pa gde bi ste bili vi kad ne bi smo bili mi :D

ST8

pre gotovo 2 godine

Milan je ove godine toliko ostećen da bi prije 2, 3 kola slavio titulu.A Pioli I Maldini nikada nisu dali izjavu protiv sudija.Jos jedna neverovatna stvar kako igrači ulaze u rasprave sa sudijama.Imamo primer Barele I Brozovića, koji od početka meča ulaze u zestoke rasprave sa sudijama oko njegovih odluka.Neverovatno koji bezobrazluk kao da iza sebe imaju neke vrhunske karijere a ne 3 godine igranja fudbala na malo visem nivou.Druga je stvar kad igraci kao sto su Handanovic, Ibrahimovic, Kelini, I mobile uđu ponekad u rasprave sa sudijama jer imaju svoje ime u Italijanskom I Evropskom fudbalu.
J

Juve 1982

pre gotovo 2 godine

Ovde sam dosta puta govorio o tome. Od 2006. godine italijanski fudbal je u slobodnom padu. Kvalitet suđenja je propao daleko više od samog fudbala. Čak ni VAR nije ništa popravio, suđenje je sve veći cirkus.

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Koliko su samo puta oštetili Milan ove sezone Bože. Trebalo bi izmenjati bar pola sudija u Seriji A
p

penal,penal i opet penal

pre gotovo 2 godine

ove sezone je inter favoriziran vecinom,milan u ovoj mozda jeste ostecen,al se prosle sezone nije niko bunio za sviranje bezbroj penala u korist milana,tada greske nisu smetala pozdrav i FORZA JUVE