Ćećarić desno (©Starsport)
Ćećarić desno (©Starsport)

Čečarićev projektil poslao Novi Pazar u istorijsko polufinale Kupa Srbije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.04.22. | 17:51

Sjajan pogodak napadača plavo-belih za najveći uspeh kluba

Fudbaleri Novog Pazara strepe za superligaški status, trenutno su poslednji na tabeli, ali u Kupu Srbije stigli su do istorijskog uspeha - plasmana u polufinale.

Najveći rezultat plavo-belih ostvaren je samim učešćem u četvrtfinalu, ali je protiv Metalca (1:0) granica dodatno pomerena. Najveće zasluge za to ima Bojan Čečarić, strelac jedinog gola u meču.

Izabrane vesti

Napadač Novog Pazara snažno i precizno šutirao je u 21. minutu i to pošto je prethodno iz slobodnjaka pogodio "živi zid". Nije oklevao na odbitak, opalio je iz sve snage i ovaj put bio mnogo precizniji.

Novi Pazar i Metalac nalaze se na poslednje dve pozicije superligaške tabele, a i u današnjoj utakmici odigrali su prilično ujednačeno. Domaćin je bio nešto bolji u prvih pola sata, potom su gosti imali inicijativu do odlaska na odmor. U 37. minutu malo je falilo i da dođu do izjednačenja, ali je stativa zaustavila šut Jovana Stojanovića,

Napeto je bilo i u poslednjim trenucima prvog dela, kada je nastala gužva pred golom domaćih posle kornera, ali iz nekoliko pokušaja gosti iz Gornjeg Milanovca nisu uspeli da pogode metu.

U drugom poluvremenu Novi Pazar se uspešno branio, nije dozovolio ekipi Milije Žižića da ozbiljno zapreti, a u finišu meča mogao je i do 2:0. Odličnu šansu imao je Milan Jokić, ali nije dobro zahvatio loptu iz voleja. To svakako neće poremetiti veliko slavlje plavo-belih, koji su ovom pobedom sigurno dobili veliku injekciju samopouzdanja za nastavak prvenstva i plej-of borbe za opstanak.

U poslednjem kolu pred podelu tabele na gornji i donji deo Novi Pazar igra protiv Radnika u Surdulici, dok Metalac ide u Kruševac na megdan Napretku.

KUP SRBIJE, ČETVRTFINALE, JEDNA UTAKMICA

Novi Pazar - Metalac 1:0 (1:0)

/Čečarić 21/

Partizan - Loznica u toku

18.30: Crvena zvezda - TSC

18.30: Rad - Vojvodina


tagovi

Kup SrbijeFK Novi PazarMetalac Gornji Milanovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara