(© FSS)
(© FSS)

Čeferin u Nišu, gledaće meč sa Bugarskom, ali prvo dolazi u Zaječar

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.11.23. | 10:46

Na tribinama bi trebalo da bude i predsednik Vučić

Kakav je značaj utakmice Srbija – Bugarska jasno je kad se pogleda tabela Grupe G kvalifikacija za Prvenstvo Evrope i shvati da je Orlovima potreban makar bod da urade ono što nisu od 1999. kad su otišli u Belgiju i Holandiju. A na putu ka Nemačkoj će ih podržati i uticajne ličnosti.

Pre svih, Aleksandar Čeferin, predsednik UEFA. Sleteo je tokom nedeljnog jutra prvi čovek Evropske kuće fudbala na aerodrom „Konstantin Veliki“ u Nišu, gde ga je dočekala delegacija Fudbalskog saveza Srbije. Stisak ruku sa predsednikom krovne organizacije, Draganom Džajićem, svedočio je na koji je nivo podignut današnji okršaj u Leskovcu.

Izabrane vesti

Osim Džajića, Čeferina su dočekali potpredsednik Branislav Nedimović i generalni sekretar FSS, Jovan Šurbatović. U društvu predsednika UEFA su i Zoran Laković, direktor Nacionalnih asocijacija UEFA i Zoran Janković, gradnačelnik Ljubljane.

Svi oni će najpre prisustvovati otvarabnju novog stadiona u Zaječaru, a potom produžiti za Leskovac kako bi gledali odlučujući meč između Srbije sa Bugarskom.

Na tribinama stadiona u Leskovcu bi, prema najavama, trebalo da bude prisutan i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.




tagovi

FSSDragan Džajićfudbalska reprezentacija SrbijeFudbalski savez SrbijeAleksandar Čeferin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara