Komentari na vest

Čelsi potvrdio: Danilo Pantić se vratio u Partizan, ugovor na tri godine

G

Gost200

pre gotovo 3 godine

Bez zelje da uvredim decka, pricam iskljucio o onome sto pruza na fudbalskom terenu, spor, dugo drzi loptu u nogama, ne daje golove, u Partizanu je odigrao 115 utakmica i dao 15 golova, uz 19 asistencija, nije pruzio nista u Fehervaru, u Cukarickom je na 29 utakmica dao 1 gol i 3 puta bio asistent. Pa Suma ili Natho imaju bolju statistiku za jednu sezonu od stotine utakmica ovog decka! Da li ima i jedan jedini razlog da ga ponovo vracaju?? Ako je igrac za rotaciju, ok. Ako nameravaju da mu daju mesto startera, to je onda otvorena sabotaza kluba bez uvijanja. Niko nije bas toliko glup, pa da ne vidi da je sredina terena spora i busna kao sir, kada su u njoj Jojic, L.Markovic, Pantic i Natho koji zna fudbala ali je u godinama. Nista, jedino da mole i Babovica da se vrati iz penzije pa da bude kompletno veselje. Samo, eto, publika se vraca na tribine, pa izrazice i oni svoje misljenje koje verovatno nece biti bas prijatno po mnoge funkcionere i igrace.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

On samo da se nadje medju nih 11, nece biti nikakve vajde, nit koristi od ovog fudbalercica, niti cemo zaraditi na njemu, stvarno mi nije jasno ako ste vec u klubu pa radite ispravno jbm. m.u p...

Никола Грубнић

pre gotovo 3 godine

This is so, disappointing
D

Dejan pizon

pre gotovo 3 godine

Ja sam navijac Zvezde,ali sta radi Partizan i Zvezda u ovom prelaznom roku cista smejurija,neznam kakoih nije sramota,nema uopste planskog dovodjenja igraca nego zbrda dole.
П

ПЛ14

pre gotovo 3 godine

Све горе од горег.
V

VratiaSe

pre gotovo 3 godine

Vratia se Šime među svoje partizane:)))) Liga se smanjuje i posle kada ispadnu iz lige biće svi krivi zato što partizani imaju po njihovom kriterijumu tim koji treba da bude šampion. To što u partizanskim redovima trenutno ima samo penzionera, biće zaboravljeno. Još će se pojaviti stručnjaci koji će pričati kako Zvezda određuje tim sa kojim će partizani igrati derbi:)))))))
P

Psycho

pre gotovo 3 godine

malo smo i mi navijaci krivi za stanje u srpskom fudbalu uvek prevelika ocekivanja hocemo da nasi klinci igraju, hocemo kad dodje stranac da odmah da eksplodira inace je los teramo ga iz kluba i naravno mrznja prema rivalima itd. a uprave skoro svugde ista prica svi kradu klubove zato njima ta mrznja medju navijacima i odgovara jer skrece paznju sa njihovog kriminala. Bolje bi bilo Partizanu da te pare ulozi u omladince i za 2 do 4 godine da ih proda za ozbiljne pare ali tada ne bi bilo borbe za titulu neko vreme realno nema je ni sada i ne zato da li je liga namestena ili ne realno Zvezda ima tremutno jaci tim i boljeg trenera sportski pozdrav od zvezdasa
P

Postaje smesno!

pre gotovo 3 godine

Ovo vise niko ne moze da pohvata koje su ovo kombinacije
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Katastrofalan rad uprave.Partizan da ima iole sposobne ljude u upravi našli bi način da i pored toliko povlašćenog statusa zvezde u državi dovode sasvim korektne igrače,mlade koji će napredovati.U fudbalu se danas uvek mogu dovesti igrači ispod radara.A šta mi radimo?Da li iko normalan može da veruje da će i dalje posle svega Jojić i Miljković imati mesta u Partizanu.Ako bude tako onda je Stanojević najbezobraznija i najpokvarenija osoba ikada na klupi Partizan.To što nisi uzeo lovu kao igrač ne daje ti za pravo da se igraš sa Partizanom.O debelom Vazuri sa krivim nogama koji fizički čas ne može da obavi,Ilievu pogubljenom mutavom,o Vučeliću matoroj komunjari isto nemam komentar...Šta smo mi dozvolili koje ljude u upravi pa to nije normalno.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Objektivac, pa zato ih i postavili jer su nesposobni.
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Moj najjaci utisak u vezi ove vesti je da nasi igraci koji igraju u veznom redu i napadu ne mogu ni u jednom ozbiljnom klubu da igraju. Navijam za Zvezdu ali iskreno da kazem nabrojte mi jednog naseg veznog igraca ili spica koji je u poslednjih 10 godina igrao u stvarno nekom vrhunskom klubu. Zvezda nije ni afirmisala neke mlade igrace i prodavala ih u neki veci klub a Partizan i kada proda u Celzi, Liverpul... ne uspeju tamo. Ne priznajem Jovica koji je za Real dao dva gola. Ne postoji takav. Uspe poneki stope ili eventualno bek ali ovo napred sve jad i cemer. Vlahovic pokazuje ogroman kvalitet. Ali voleo bih da ga vidim sta ce uraditi u Juveu npr. Ili nekom klubu kao sto je Psg, City, Man utd, Chelsea, Inter, Real, Barsa, Bajern... Kada ce da se desi da neki nas igrac igra u takvom klubu i da bude godinama konstantno dobar?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Cekaj, kazes "navedite mi nekog ko je igrao u vrhunskom klubu", a onda kazes "nemojte Jovica da mi navedete". Pa to sto je on imao mizeriju od minutaze bez ikakvog kontinuiteta nije do njega. Za vreme na terenu i situaciju u kojoj je bio je imao sasvim solidan ucinak. Jos mu je ponisteno nekoliko golova zbog milimetarskih ofsajda. Da nije bili VARa, sad bi se druga pesma pevala. Sve u svemu, imamo Jovica u Realu. Ali je cinjenica da sem njega nemamo nikog drugog. Videcemo sta ce sa Vlahovicem da bude.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Tačnije, nemamo Jovića u Realu, pošto onakav budak nikad pre nije kročio na Bernabeu.
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

@951 ti si jedan od najčešćih likova koji komentarisu ovde. I nekad se slazem nekada ne sa tobom. Ali ovo sto si sada napisao rusi sav tvoj kredibilitet da poznajes fudbal. Jovic nije kriv sto nije dobijao minutazu? Da nije mozda moja baba kriva? Kada se Benzema povredio Jovic je dibio sansu ali je sve sam uprskao.Sp Mislis da se u jednom takvom klubu kao sto je Real Madrid stvari desavaju slucajno? Mislis da su dali za Jovica 60m i odlucili da mu nece dati sansu da igra? Pre svega to nije istina. Jovic je dobijao sansu itekako ali je odigrao katastrofalno. Bez zelje, letargicno i nista nije uradio. Samo se setao po terenu. Nije Zidan lud. Video je da je glava od Luke svugde samo ne na terenu. Necu da ulazim u to da li je njegova tada nova supruga uticala na njegovu losu formu... A ovo sto kazes Var je uticao da se poniste neki njegovi golovi, i da nije vara... hahahahaha koliko jadno to zvuci. Da nije vara Jovicu bi se brojala neka dva gola na prevaru pa bi bio cenjeniji... Uzas sta ti pises i koji su tvoji argumenti. Dakle Jovica ne brojim jer je decko prokockao svoju sansu koja se dobije jednom u zivotu.
K

Kuzman Babeu

pre gotovo 3 godine

Braco grobari nista bolje ni kod nas.. Zimus doveli bskajoka i falka.. Nisu videli teren ni na tv-u... Zvezda ima najlošiji skauting na balkanu.. Pritom ne mogu da prodaju ni igrača za više od 1,5 m... Pazi kada ispadnemo iz evrope ina sve da se sruši ko kula od karata
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kad lazni Zvezdas kaze "braco Grobari". Neprocenjivo.
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

@951357 nek si se ti nasao da prokomentarises.savet jedan nadji neku pomoc ja sam se u jednom momentu tako palio cimao komentarisao naravno ni priblizno kao ti jer ovo sto ti radis jer u najmanju ruku bolesno.jedes se u sebi vidi se da imas los kvalitet zivota.vecina navijaca zvezde jednostavno priznaje da zbog ove vlasti ne moraju da brinu i da im se sve daje jedino ti ovde prosipas neke teze u koje niko zivi ne veruje.tezak si isfrustriran provokator sa viskom vremena.nadji devojku pozovi nekog prijatelja ako imas bice ti lepse u zivotu ne mora zivot da ti se s vodi na partizan i samo partizan
9

951357

pre gotovo 3 godine

@ticu - izvini sto ti rusim sneska. Ali i ti znas da sam u pravu, samo neces da priznas. A posto vidim da si i ti iz ove nove frakcije, Psihijatri, ajde izanaliziraj taj vas grobarski beg od stvarnosti, konstantno izvrtanje cinjenica, prihvatanje lazi kao istinu. A istina je prosta - Zvezda je mnogo bolja od Partizana, na mnogo nivoa. A vi spinujte i psihoanalizirajte koliko zelite. A ako vec imate toliko ispunjene i divne zivote, zasto sam vam ja toliko bitan da stalno trkate ko ce vise gluposti da lupi o meni?
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

951357 Sta ti srbine mozes da budes u pravu ne poznajes fudbal ne poznajes nista klasican internet ratnik koji je dovoljno lud da 1000 puta na dan potrosi ovoliko vremena na gluposti.Posao 8 sati pa na piće sa drugarima pa trening pa devojka uvece.pola sata na dan mi ostaje na inernet i to mi je previse a ovo sto to radis je strasno
@

@ticu

pre gotovo 3 godine

Počeo si da smaraš. Nikog ne zanima da li ti imaš devojku, a verovatno si je izmislio.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@tiću - pa ti toliko srećan, i još imaš tako ispunjen život, i tih pola sata slobodnog vremena trošiš na mene? Zanimljivo. Hoćeš da psihoanaliziraš tu situaciju?
T

Tekster

pre gotovo 3 godine

Bravo Tiću na komentaru. Ja proučavam ovog lika sa brojevima. 99% sam siguran da ipak ima 15-16 godina jer kao što kažeš i ja sam kao klinac glumio budalu i piskarao po forumima i krstarici predstavljajući se kao neko mnogo stariji. Ljudi me nisu provaljivali jer sam ono da kažem bio zreo, formulisao rečenice, gramatiku poznavao..Tako i on, pametan je ali je maloletan, nema devojku i ovo mu je jedina razonoda. Ako kojim slučajem ima više od 16, onda tu nema spasa, žali Bože života.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@tekster - internet frakcija navijača Partizana - Psihoanalitičari - postaje sve veća :D Ko bi rekao da ima toliko psihijatara, čuj mene psihijatrijskih slučajeva, psihijatara, među navijačima malog komšije.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Koja fora braco grrobari ni kod nas nista nije bolje, vi makar igrate evropu kako tako a nas nema nigde samo.mi nije jassno na koju foru
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

@Tekster Ma nije on ni klinac nego covek totalno promasenog zivota.Klinci idu izlaze,cugaju,vijaju ribe...951357 je totalno pukao.
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Treba uzeti u obzir da nema sanse da je losiji od Jojica i da ce valjda da igra umesto njega za dosta manju platu....a opet bio je mnogo talentovan pre tako da valjda ce sad konacno da pokaze sve to..Bukvalno bas treba covek cesto da se potrudi da opravda poteze uprave i da kao vidi nesto dobro u tome sta rade....Jevtovic je povratnik koji moze da nam donese isto sto i Zdjelar i Scekic zajedno a nece valjda plata da mu bude veca nego njima dvojici...i ono kljucno za nasu upravu slobodan je igrac...a ovu dvojicu utopiti negde gde mogu da se uzmu bilo kakve pare...
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Za manju platu od 500k neće igrati.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Jevtovic nije ni za Surdulicu. Najgori zadni vezni koji je igrao u Partizanu u zadnjih 30 godina.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Jovica cete da prodate Suma visak gledate da se ratosiljate Natha i Zdjelara. U glavnim ulogama Pantic i Jojic. Ako su vam to nosioci kukala vam majka.

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

E ako je Chelsea potvrdio...
O

Odlicno

pre gotovo 3 godine

Sledeci su Rnic i Gulan... SamrkoStanoje otvara sezonu kupanja!
I

IVAN 82

pre gotovo 3 godine

Ovo je prva Bomba, druga ce biti Marko Scepovic, 3ca nebi me cudilo stoper Lazar Cirkovic. Sta je ovo braco grobari, dokle da trpimo zulum Vazure, izgubljenog Ilijeva i presednika Vucelica koji je to samo na papiru. I sve to uz trenerski tandem Stanoje-Damjanac-Ramadani. Grobari vreme je, da se istjera ova lopovska i nesposobna uprava.
4

456

pre gotovo 3 godine

Antić nije ramadanijev igrač.
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Tandem je sinonim za dvojicu. Onako usput kažem...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

klub je postao nista drugo nego mesto za licni biznis i izvlacenje para iz istog
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Ne korektno prema Cuki, kad nije imao gde dali su mu sansu. Sad ode u partizan bez pozdrava i bez naknade.
N

Neša78

pre gotovo 3 godine

Kakve naknade, bio je igrač Čelzija na pozajmici u Čuki, sad je slobodan i Partizan mu, na žalost, ponudio trogodišnji ugovor da bi bitange iz uprave mogle da mu uzimaju 20-30% od plate. To je uhodan sistem, najlakše je to raditi sa bivšim igračima, njima ništa ne mora da se objašnjava. Produžili su ugovor Obradoviću koji je odigrao desetak utakmica, Lola penzioner nije odigrao ni 5 al’ i dalje, sa 35 godina prima platu u Partizanu, doveli raspadnute L.Markovića, Jojića. Miljkovića, Ostojića… Niko iz uprave ne razmišlja o uspesima našeg kluba, jedino su im kombinacije u glave, jad i beda.
G

Gostjiko

pre gotovo 3 godine

Jel prodaše Jovića za 10 miliona
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Nismo. A vi Njegoša, Nikolića, Gavrića, Pavkova, Bena, Radulovića u Milan za 4 miliona, Gobelju u trampi za Krstičića.Tu leži još jedno 60 miliona. Niste a? Dobro verovatno ćete za neki dan. Vi sve ove ne možete da prodate za isti iznos za koliki je otišao Stevanović. Tako da ne trabunjaj. Jedini koji kod vas ima neku vrednost je Ivanić, ostalo merite na kvantašu pa po kg prodajte
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Partizan ne može igrača ni za pola miliona da proda, brt. Razmisli, bolje ste igrače dovodili i više para imali kad ste prodavali za milion, dva, nego sad kad prodajete po 50 miliona, brt. Hehehe
G

Gost68899

pre gotovo 3 godine

Jel istina što priča Rade Bogdanović da su prodali Jovića na brzaka, ide Zdjela i Marković, pa ovako Terzić ne bi uništio Partizan za godinu iao Stanojević
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Za Jovica tacno 5 miliona, za Zdjelara nema ponuda na stolu.
A

Aha...

pre gotovo 3 godine

... kako da ne, za Zdjelara su dobili 800 hiljada i plus procenti, za ovog malog 450 hiljada, ne znam za procente. To vam je istina.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@podesen - 5 miliona? Dinara, je l' da? Posto neka jaca valuta sigurno nije ;) Osim ako to nisu oni vasi virtualni milioni.
p

pouzdzm

pre gotovo 3 godine

Koliko je uprava Partizana u panici i pri kraju govori činjenica da po bilo kojoj ceni nude Zdjelara i Jovića, nemaju koga drugog a kasa bukvalno prazna, nemaju za plate. Ako ispadnu iz Evrope neće dočekati kraj sezone biće bankrot
G

Gromada spremna za sezonu kupanja

pre gotovo 3 godine

Kakav transfer, Pantić se dokazao i u Čukaričkom, Čukarički još plače za njim što nije potpisao za njih-
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Ih dokazao se u Cuki. A Celzi?
9

951357

pre gotovo 3 godine

@d.g. - a Celsi? Koliko bese odigrao utakmica za njih, 100, 200? A da, NULA.
J

Jovan 84

pre gotovo 3 godine

Krecu pojacanja Pantic,braca Scepovic itd!!Sta napravise od nekad velikog Partizana.Tesko da cemo postojati kad jednog dalekog dana odu ovi Vucicevi nesoji iz Partizana.
K

Kokolo

pre gotovo 3 godine

Ovo je za Pantu prekretnica! Ili jesi ili nisi! Talenat je tu, samo malo da se sredi u glavi i eto odličnog igrača. Te dečije bubice zbog kojoj je i napravio neke glupe poteze zauvek da izbaci iz sebe… Dobro došao!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

alo druze sta je stobom ?sta smo mi , kompanija za rehabilitaciju propalih igraca ??
m

mjaujork1oqoqoq

pre gotovo 3 godine

metalika ti nisii nista jer si nesrecan radis posao koji ne volis za malu platu i krivo ti sto je Pantic sa 25 godina svega miluoner i ovisao pola sveta i radi posao koji voli.Crkni od ljubomore bedo
P

Pećko Pivo

pre gotovo 3 godine

Koja sprdnja od kluba. Umesto da zbog drustvenih politickih i sportskih okolnosti navijamo za Partizan više nego ikad, Stanojević, Vazura, Iliev i njima slični su doveli do taga da je normalne navijače baš briga za Partizan.
O

Ospiti

pre gotovo 3 godine

Partizan nije nikakav svetionik u ovo mračno doba. Igra svoju sramotnu ulogu, namešta nizove od 20 utakmica, razigrava i prodaje igrače a novac se sliva u istu kasu, iz koje se posle pojačava omiljeni klub. Imaju čast da budu večno drugi, ćute i pohvale gazdu kad treba. Sva sreća da imamo dva privatna kluba, TSC i Čukarički, koji se bore za Evropu, pa ne moramo da gledamo kako pravi nizove xy klub koji trenira Lalatović pa da Partizan drhti i za drugo mesto.
1

1122

pre gotovo 3 godine

Od ovoga prave novog Sasu Ilica da obaraju rekorde.Pamtite.Nemam nista protiv Sase, imam protiv laznih rekorda i racunanja prijateljskih utakmica u broj ukupno odigranih.Pantica ocekujte i za 15 godina u partizanu.
C

Choda19A

pre gotovo 3 godine

Srecno i dobrodosao mladi covece Dachoni!
P

Potrazi je u predgradju.

pre gotovo 3 godine

Svuda podji, kad nemas gde - u Partizan dodji! UPRAVA NAPOLJE!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

predlazem promenu imena kluba u FK Banja Partizan . Da dolaze igraci sa svih strana na oporavak i ozivljavanje svoje neuspesne karijere