Komentari na vest

Čelsi u Romanovom začaranom krugu: Tužilaštvo čeprka po istoriji sumnjivih transfera i ugovora

Č

Čudilo

pre oko 1 mesec

Jadan onaj vlasnik koji nasledi Bolija u Čelsiju kad bude video šta je Amer uradio sa klubom. Englezi su pogrešili što su oterali Abramoviča, mogli su da ga zadrže da bude u klubu, samo da ga vode kao Izraelca (pošto je Jevrej rodom i ima njihov pasoš, a i Englezi su tradicionalno odlični sa njima), uz naravno određene političke restrikcije.
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Englezi, niste naročito pametni. Veoma vas je jednostavno pročitati.
9

9000

pre oko 1 mesec

Chelsea rent boys Chelsea rent boys
5

5798534

pre oko 1 mesec

Sad je problem to, a nije milijarda koju je Amerikanac spucao za dve godine... Izgleda da u zavisnosti od toga ko troši pare, finansijski fer plej i drugi finansijski propisi drugačije važe...
Q

QB

pre oko 1 mesec

Abramovic nikad pravli vlasnik Celzija nije bio, to je bio Putin zato su ga primorali da napusti klub…
K

Kleo

pre oko 1 mesec

To ti je verovatno rekao poznanik iz kladionice koji igra tikete za 20 dinara. Nema Putin pametnija posla nego da upravlja fudbalskim klubom u Engleskoj.
P

Profesoricafb

pre oko 1 mesec

Sto napisa jedna profesorica na fb. Odjednom se u Srbiji u svim medijima pojavljuju strucnjaci i analiticari koji pricaju samo protiv rusije i njenih ljudi. Kako je to moguce kada vlast drzi sve medije pod kontrolom. Tako i vi sa ovom vijesti. Kao da je text pisao neki zapadnjacki medij. Roman je institucija!
@

@profesorica

pre oko 1 mesec

Fejsbuk je poznat kao leglo pametnih ljudi .
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Rusofobij. De de, britanci, razvalite svoje čedo, sad se setili transfera Eta i Vilijana, koji su otišli iz kluba pre 5 i kusur godina. I to klub kojem su oterali vlasnika, a koji im je najuspešniji u zadnjih 15 godina, osvojio liga šampiona ko ser Aleks, ko Liverpul i Siti zadnjih godina zajedno.
D

Daj još,samo davaj

pre oko 1 mesec

Izgleda da postoji još Romanovog bogastva u VB pa traže bilo kakav način da ga konfiskuju.Nije sve ni u parama,ima nešto i u nekretninama,jahtama,nakitu,umjetničkim djelima.
P

Paa

pre oko 1 mesec

I naravno neće naći ništa jer za njih pravila ne važe kao za Everton ili Forest. Džabe je što su oba kluba veća od Chelsea-ja, kad nemaju toliko para.
@

@Paa

pre oko 1 mesec

Ne moze dvostruki osvajac LS da bude manji od Evertona, Notingem je veci od Arsenala takodje :)
D

Dragan VG

pre oko 1 mesec

@Paa Te dve vezane titule Foresta, vrede kao 8 titula koje bi danas osvojili Celsi, Siti ili bilo koji drugi kub koji ne zna sta ce sa novcem i koji je uspeh kupio novcem. Jednostavno je neuporedivo. To sto je Brajan Klof uradio je magija i carobnjastvo. Zamislite da Luton koji je ove godine usao u Premijer ligu, istu sada osvoji , a sledece godine i one tamo LS. Nemoguce, zar ne?
R

Rusija

pre oko 1 mesec

Englezi oteli klub Romanu,dali ga braći Amerkancima,treba da se raspadne Čelzi i da se vrati u prosek u kojem je i bio.
K

Kleo

pre oko 1 mesec

Je l Roman kriv i za to sto su polupani Ameri spucali milijardu na transfere za godinu dana, i uboli eventualno 2 igraca?
F

Fanđo

pre oko 1 mesec

I šta to tebe realno boli uvo
E

Eeeeeeeeer

pre oko 1 mesec

Ma uradili su oni dobar posao sa igracima nego idioti ne zele top trenera, pa Tuhel je dobio otkaz zato sto nije hteo da ovima polaze racune oko taktike…