Komentari na vest

Čelsi zakucan za dno: Okafor pokvario Poterov debi, Salcburg odneo bod sa Stamford Bridža (VIDEO)

M

Marisol

pre preko 1 godinu

Čitajući komentare vidim da je Čelsi mnogima nabio komplekse. Opušteno momci, Čelsiju će trebati godina dana da se stabilizuje, ipak nemaju ni sportskog direktora, niti uprave, samo lagano, pakleno je leto pred nama :) Plus što vrv kupuju nekoliko satelitskih klubova za talente, kao što imaju Red Bull, Siti, Barca, Real.. samo opušteno :)
G

Gost011

pre preko 1 godinu

Ipak nije do Tuhela. Dzaba su ga smenili.
C

Chelsea123

pre preko 1 godinu

Normalno da je do Tuhela kad je on dozvolio da se dovode igraci koji blage veze nemaju.
P

PVC

pre preko 1 godinu

Protiv Dinama ZG i Salzburga 1 bod. Već se nazire onaj veliki klub što je do 2003-će 6 puta ispadao u drugu ligu i tamo proveo ukupno 19 godina, a spržili 300 miliona za jedno ljeto. Plastika!
D

Deniz

pre preko 1 godinu

Čelsiju treba krilo i rezerva krila, a migranta prodati ili pustiti. Najgori igrač danas. Samo se mršti, nešto gleda, pravi se. Spor i nekoristan igrač. Američkog Messija isto tako prodati. Dovesti par normalnih profesionalnih fudbalera, ovo kako igraju je zločin. Broja se vidi da će biti solidan igrač, ali džaba kad ne postoje krila, ne postoji kreativni vezni, ne postoji zadnji vezni. Imaju dva klasična centarfora i to je to, nit smrdi, nit miriše. Nemaju taktiku, nego igramo pa šta Bog da.
S

Stefan Ts

pre preko 1 godinu

Najgore kod Celzija sto kada daju gol oni prestanu da napadaju povuku se onda prime gol i tek onda ponovo napadaju..tako je bilo i kod Tuhela tako i sada..uzgred lose odradjen prrlazni rok.
s

sikaij

pre preko 1 godinu

ne pomaže ni poter, ljudi će ispasti iz ove smesne grupe
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Ovog Zijesa treba prebaciti ne u drugi, nego u treci tim. Stalno kuka kako ne igra, stalno je nesto namrsten, kad da gol ne slavi, itd., a kada ga pusti da igra svaki moguci kontakt sa loptom je katastrofa. Masi prvo zicer, manje od 60 sekundi posle toga daje prejak pas u prostor u najlaksoj mogucoj situaciji. Onda gubi par lopti po obicaju, pa dva centarsuta zaredom jedva dize loptu i dobacuje do prve stative, i na kraju promasuje jos jednu odlicnu sansu. Sve to je uspeo da uradi za 10 minuta fudbala. Holandska liga je njegov krajnji domet, gde moze da se glupira i sutira sa 30 metara, ne vraca se u odbranu protiv ekipa poput go ahead eagles, itd.
D

Dobro je ovo sve

pre preko 1 godinu

Čelsi odigrao ozbiljnu utakmicu, vidi se odmah da su igrači igrali sa više borbenosti. Potter je čovjek koji drži igrače uvijek zadovoljne, to se prenosi i sa ostrva, dok je radio u Brajtonu. Jednostavno Čelsi nema dovoljnu širinu, pričamo o igračima koji ulaze sa klupe kao što su Ziješ, Pulišić, Broja koji uz dužno poštovanje su solidni igrači, ali za ovaj nivo nisu dobri, pogotovo uz manjak samopouzdanja. Realno je Čelsi odigrao utakmicu sa visokim tempom, puno ofanzivnije za razliku od prethodnih utakmica pod Tuhelom, ali treba ovdje još puno promjena u timu, odnosno transfer rok je vrlo loše odrađen. Vjerovatno je Čelsi i najbolje izgleda u početku sa 4 4 2, ali probati sa Aspijem staviti Fofanu ili čak Fofanu i Kulibalija zajedno iako je trenutno Kulibali u očajnoj formi.
S

StefanTs

pre preko 1 godinu

Celzi ove sezone maksimalno do 10 mesta na tabeli u ligi
e

eskobar

pre preko 1 godinu

Tijago silva glumi igraca a nema pojma on je kriv za gol
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Nista novo od Celzija. Maltene sve isto. Igraci su totalno van balansa. Bezidejno i jako lose.Onaj Zijes brate rodjeni,sta on igra da mi neko kaze. Haverc los...svi su se nekako utopili u sivilo. Celzi je gotov kao uspesan klub. Ne pomaze ni Poter...
B

Blast

pre preko 1 godinu

Kako ne pomaže, pa zar nije stigao Ferguson?
e

eskobar

pre preko 1 godinu

Poter koj bre taj sta glumi trenera kad nema blage veze njih je dinamo pobedio a kamoli salzbuurg goveda

ФКВ1914

pre preko 1 godinu

Хаким Зијеш није професионални фудбалер!
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Isto mislim. Eto,nisam jedini. Covek je toliko los,da ne bi trebalo ni na tribine da bude a ne da ulazi kao zamena.
H

Hidro

pre preko 1 godinu

A eto, Vaha zbog njega dobio otkaz u Maroku. Baš me zanima na šta će ličiti u Kataru
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Ja sam to pricao cim su se pojavile glasine o interesovanju Celsija za njega, i svi su me pravili ludim tada. Sad se pokazalo ko je tu zapravo bio u pravu. Zalutao je u tu ekipu, decko je za neki (ispod)prosecni tim PL, ako je uopste igrac za PL. Jedino sto ima je to zalamanje ulevo i sut iz daljine. A ni to ga ne sluzi kad nema samopouzdanja.