Komentari na vest

Čelsijev remont: Granovskaja ide, sportski direktor Atletika rešava požar na Stamfordu

S

Souness

pre gotovo 2 godine

Dobra ova Marina 😀💓
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Marina je glavna karika kluba. Bitna koliko i Abramovic. Sve ovo vodi u ambis i sredinu tabele. Zivi bili pa videli. Od kluba koni je se uzdigao toliko da bude svake godine konkurent za najvise domete,srozace se toliko da mi je lrosto zao. R.I.P Celzi!!!
B

Brt

pre gotovo 2 godine

Da li je realno da i dalje pisete ovakve gluposti, ko normaln bi ulozio tolike pare i namerno napravio osrednji klub, ne verujem da ce biti kao Roman i Marina ali sigurno nisu tu da uguse klub.
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Енглези који не воле и не поштују Абрамовича нису нормални! Уствари рекао бих да су тешке погани како се код нас каже у Херцеговини. Не само да је од Челсија направио свјетског гиганта него је милијарде дао у хуманитарне сврхе и оживио руиниране и пропале квартове Лондона.
H

Hazard

pre gotovo 2 godine

Marina mozda majstor da pegla knjige, ali kstastrofalno radila posao zadnje 3/4 god po pitsnju igraca i transfera… Kurtoa i Azar su bili u zadnjoj godini ugovora da su klubu bile vezane ruke, sad Rudiger i Kristensen odlaze slobodni, Lukaku bukvalno uvaljen Tuhelu… Da ne pricamo o Kepi 80 miliona ili Morati,Drinkvoteru, Barkliju, Babi Rahmanu, Emersonu bacila je ona jedno preko 300.miliona u bunar na kretenske transfere!
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Погледај мало боље пословање Челзија откад је Марина ту. Прошле године су били прваци Европе а имају бар пола младе екипе. Финансијских проблема нису имали. Мислим да пеглање пре теби приличи.
E

E

pre gotovo 2 godine

Ovo nista ne valja Marina je mozak kluba, ovi ce razjebsti sistem iznutra…
M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Da uzmu Tilemansa,Rafinju,Risarlisona napred,Kundea,Himeneza,Kulibalija pozadi i Bog da ih vidi,uz Haverca,Maunta,Cilvela,Dzejmsa,Mendija.Sa klupe da ulaze Kovacic,Lotus Cik,Caloba,Pulisic,Galager,Broja.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Zaigrao se momak fm malo vise