Čerčesov krio karte pred Zvezdinim ljudima, Ferencvaroš pao prvi put u prvenstvu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.10.22. | 19:20

Kečkemet prilično lako slavio protiv kombinovanog tima Fradija

Konačno je došao kraj strahovladi Ferencvaroša u prvenstvu Mađarske. Posle šest uzastopnih pobeda i 18 postignutih golova, Fradi je pao u derbiju protiv Kečkemeta (2:0), ali taj rezultat sigurno neće opustiti nikog iz iz tabora Crvene zvezde.

Očigledno je da je ruski stručnjak na klupi velikana iz Budimpešte već krenuo u operaciju Beograd. O tome svedoči činjenica da su na klupi ostali Botka, Zaharainesen, Lajduni i Adama Traore. Odlučio je Čerčesov da odmori i reprezentativca Bosne i Hercegovine Bešića, možda i da skriva karte, jer su mediji u Mađarskoj apostofirali da su u Kečkemetu bili prisutni ljudi iz Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Velike padavine u Kečkemetu uticale su na kvalitet igre. Težaj teren pomogao je domaćim igračima, koji su u osmom minutu promašili izglednu šansu. Imao je zicer u osmom minutu Tot, ali je šutirao pored Dibusovog gola.

Kontrolisao je utakmicu Kečkemet, imao još nekoliko šansi, a onda je u Sabo podvalio loptu Nađiju koji je odličnim udarcem doveo domaćina u vođstvo. Bili su to teški trenuci za Ferencvaroš, koji nije navikao da ih rival u domaćem prvenstvu davi visokim presingom.

Nije se dugo čekalo na drugi pogodak. Konoster je neoprezno oborio Tota, pa je glavni arbitar meča autoritativno pokazao na belu tačku> Sigurno je ponovo bio Nađi.

Očekivalo se da Ferencvaroš u nastavku bude mnogo agresivniji. Međutim, to se nije desilo. Kečkemet je držao meč pod kontrolom, malo šansi za gol imali su gosti. Bili su jako frustirani, o čemu svedoči tuča na terenu u 70. minutu.



tagovi

Ferencvaroš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara