©Reuters
©Reuters

Saga se nastavlja! Ni De Zerbi ne preuzima Bajern

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 20:47

Sportski direktor Eberl indirektno demantovao navode da će odlazeći trener Brajtona naslediti Tomasa Tuhela

Ima li neko smelosti da sedne na klupu Bajerna? Do pre samo samo godinu dana jedna od najprestižnijih funkcija u svetu fudbala, postala je nepoželjno mesto za svakog iole uspešnijeg trenera. Imena poput Ralfa Rangnika i Olivera Glaznera ne svrstavaju se u sam krem svetskih stručnjaka, ali su za šestostrukog evropskog šampiona čak i ona nedostižna ovog maja. O Ćabiju Alonsu i Julijanu Nagelsmanu da i ne govorimo, a posle reakcije Maksa Eberla na televiziji ZDF praktično je jasno da na Alijanc Arenu neće stići ni jedan od najperspektivnijih stratega današnjice.

Eberl je na pitanje novinarke ZDF-a "Možete li se oštro ne složiti sa mojim predviđanjem da će novi trener Bajerna biti Italijan?" kratko odgovorio sa "Da" i tako zatvorio vrata brojnim spekulacijama koje su se pojavile tokom dana. De Zerbi svakako napuša Galebove po završetku sezone, ali Nemačka očigledno neće biti nova destinacija 45-godišnjaka.

Izabrane vesti

Posle najnovije informacije zaista se ne može naslutiti ko bi mogao da postane novi trener Bajerna, vreme ističe, za sve želje Bavarci su izvisili i sva je prilika da će morati da pokušaju sa nekom "daj šta daš" opcijom. Poražavajući dani za jedan od najvećih klubova sveta. Pre samo par sati izgubio je od Hofenhajma 4:2 i tako ispustio čak i drugo mesto u Bundesligi, pre desetek dana tragično je izvisio za plasman u finale Lige šampiona, a na sve to nakalemile su se i nevolje u potrazi za spasiocem.



tagovi

Robert De ZerbiBajern MinhenMaks Eberl

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara