Čovek sa sedišta broj 45 MOZZART aviona za Katar: Igra na sitno, a dobio veliko

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.05.22. | 18:33

Dejan Kurćubić iz Beograda se opredelio za manje atraktivne timove i - pogodio

Sedište broj 45 u Mozzartovom avionu za Dohu zauzeo je – Dejan Kurćubić. Beograđanin je u nedelju pobedio u takmičenju Pogodi najveću kvotu i zahvaljujući tome osvojio put u Katar, gde će 24. novembra posmatrati uživo reprezentaciju Srbije na meču sa Brazilom.

Kurćubić ističe da je duže od 15 godina redovni posetilac Kladionice Mozzart, ali da nikad ranije nije ostvario sličan dobitak.

Izabrane vesti

Igram na sitno, nisam nikad pogodio ovako visoku kvotu, a kad mi je radnica na uplatno-isplatnom mestu saopštila da sam u konkurenciji za put u Dohu baš sam se obradovao. Ovo je fascinantno! Nisam mogao ni da sanjam, jer nikad pre nisam putovao u inostranstvo da bih gledao fudbal, a sad će to biti selekcija Srbije. I to na Prvenstvu sveta“, oduševljen je Dejan Kurćubić.

Njegov tiket sadržao je osam parova, a na svakom se opredelio za identičan tip: da ekipa koju je odabrao pobeđuje u prvom poluvremenu. I sve je prošlo bez većih problema, za ukupnu kvotu 2.304.

Možda klubovi nisu toliko poznati, ali sam se vodio logikom da nisu bitne lige, ni nazivi ekipa. Zapravo sam igru snimio od kolege, odabrao zbog njega, opredelio se na neke polufavorite i posrećilo mi se. Možda zato što nisam pametovao“, smeje se Kurćubić.

Da bi se učestvovalo u takmičenju naše kompanije koje donosi mesto u MOZZARTOVOM AVIONU ZA KATAR, potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još dovoljno prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.


tagovi

kompanija mozzartKatar2022sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara