Miletić i Pavkov (©Starsport)
Miletić i Pavkov (©Starsport)

Crno-beli se ne predaju: Ostaje žal, mogli smo da dobijemo, borićemo se do kraja

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.04.22. | 08:55

“Šteta što nismo postigli gol”, kaže Zdjelar

Neuporedivo bolje izdanje Partizana u subotnjem derbiju u odnosu na prethodni na istom stadionu, pogotovo u defanzivi. Ali, podbacio je crno-beli napad, koji je morao da donese gol i pobedu da bi se Parni valjak vratio na prvo mesto na tabeli.

Ovako, ostalo je 0:0 na semaforu i “minus dva” na tabeli, pa igrači Partizana nisu preterano oduševljeni otišli sa Marakane.

Izabrane vesti

"Sigurno da ostaje veliki žal, pogotovo za prvim poluvremenom gde smo imali mnogo, mnogo polukontri i kontri koje smo mogli i morali bolje da rešimo. Situacija je takva da moramo da idemo utakmicu po utakmicu do kraja i da se nadamo da će oni kiksnuti negde", ocenio je Saša Zdjelar.

Neumorni vezista Partizana smatra da je njegov tim zaslužio da dobije meč.

"Što se tiče mojih saigrača, čestitao bih im jer smo bili dominantni, pokazali karakter, odnos, sve. Mislim da smo celokupno bili bolji i šteta što nismo postigli gol koji bi nam mnogo značio, ali opet kažem, jedna stvarno dobra utakmica za nas u odnosu na prošli derbi. Mislim da smo bili mnogo bolji", podvukao je Zdjelar.

Opšte ocene medija su da je Nemanja Miletić bio igrač utakmice na derbiju, da mu je ovo bila možda i najbolja partija u crno-belom dresu.

“Nije bila toliko otvorena utakmica, ali imali smo svoje šanse, kod kojih je trebalo bolje da reagujemo, pogotovo kod Terzićeve. Da smo tada postigli gol, utakmica bi išla u potpuno drugom smeru. Ostaje žal za prilikama, jer mislim da smo odradili dobar posao, pogotovo pozadi”, smatra Miletić.

I on se nada da će se Zvezda negde okliznuti do kraja šampionata.

Nećemo da se predajemo, igramo do kraja i nadam se da će sve da protekne fer i korektno. Ne možemo svaku utakmicu da pobedimo, nadamo se da neće ni oni. Borićemo se do kraja, pa šta bude”, kaže Miletić.


tagovi

167. večiti derbiFK PartizanNemanja MiletićSaša Zdjelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara