Fedotov (©CSKA)
Fedotov (©CSKA)

CSKA izabrao Vladimira Fedotova za novog trenera

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.22. | 10:37

Armejce će voditi doskorašnji strateg Sočija

Veliki je bum napravio Vladimir Fedotov kao trener Sočija, doveo je klub do Evrope, minule sezone do drugog mesta na tabeli i logičan je bio sled poteza da „avanzuje“ do neke moćnije sredine.

Soči je sada prošlost za Fedotova, a sadašnjost je – CSKA iz Moskve. Armejci su dugo tražili novog šefa struke, ponudu na stolu je imao i Marko Nikolić, kojem se očigledno nije išlo u Rusiju, jer ne bi mogao da igra u Evropi. Ali, Fedotov je rekao „da“ i danas je predstavljen u Moskvi kao novi strateg plavo-crvenih.

Izabrane vesti

Fedotov je potpisao višegodišnji ugovor sa CSKA, što govori koliko u njega imaju poverenja čelnici moskovskog kluba. Štaviše, njegov dolazak je prokomentarisan kao početak nove ere. Velika su i očekivanja od Fedotova, jer Armejci nisu bili prvaci od 2016. godine.

Novi trener CSKA je imao pravilan razvoj karijere, krenuo je od nižerazrednog Urala iz Sverdlovska, potom je vodio Metalurg iz Novokuznjecka, da bi otadle došao u Orenburg, koji je igrao u profesionalnom rangu, a onda je dobio šansu u Sočiju, koju je u punoj meri iskoristio.


tagovi

SočiVladimir FedotovCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara