Komentari na vest

Čukarički dovodi špica iz Novog Pazara: Aganspahić stiže na Brdo

t

tye

pre preko 2 godine

Ne znam ko moze a da zeli dobro nasem fudbalu da hvali Cukaricki koji je unistitelj SLS sa ovakvom strategijom. Klub nema ambiciju, nema nvaijace nista samo ima za cilj da dovedu nekog besplatno igraca i da ga prodaju sto pre dok je sveze meso dok se ne pokvari. I takav klub nas predstavlja u LE i trazimo da udje u grupu, pa na pravoj prepreci bice isapdanja i samo unistavaju koeficijent krvavo zaradjen
P

Pamett

pre preko 2 godine

Sramota je dva ovakva komentara objavljujete ovom coveku. Pljuje Cukaricki koji je privatni klub i koji finansira covek iz svog dzepa, ne krade nikom nista i zaradjuje naravno jer od toga zivi.
p

pingpongg

pre preko 2 godine

Bakayoko iz zvezde u pazar
b

bfhf

pre preko 2 godine

Bolje da daju Dionija ako ga vec placaju a nece igrati niti imati koristi Zvezda od njejga. A moze i Srnic pride, Gobelja za njega platiti Novom Pazaru ako ga uzme. Mogla bi i Vojvodina da uzme nekog koliko su unistili taj klub, a kamoli Pazar. Umesto da Vojvodina bude konkurentna blizancima da imamo trecu ekipu i da liga bude zanimljivija ona je sada ispod Cuke i po finansijama i generalno. To je bruka i sramota i drzave i FSS i lige, a vidimo sta radi i koji je cilj Cukarickog samo prodaja i da nas brukaju u Evropi
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Stvarno su ciganski klub tolike pare od prodaje a nece dinara da uloze u nekog dobrog igraca opet na leto kupanje u evropi.
B

Box

pre preko 2 godine

Da li ce ovo biti prvi izlazni transfer za novac u istotiji novog pazara?
C

Chelsea123

pre preko 2 godine

Blizu si,mislim samo da je Jevtovic prodat Partizanu za nekih 50-60k.
B

Box

pre preko 2 godine

Moja greska , nisu nikog prodali za novac u poslednjih 5 godina prihod od transfera nula dinara. treba ih prebaciti u 5 rang takmicenja, jer to je taj nivo.
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Jevtovic je prodat Partizanu, a Bruno Matos Crvenoj Zvezdi...to su jedina 2 transfera za koja se zna da su naplacena

Norwegianviking

pre preko 2 godine

sve je to super :) Ali za koliko je prodat? nadam se bar za 200 K
c

cobu

pre preko 2 godine

sigurno dobar špic .davno nije bolji igrao u pazaru