Komentari na vest

Čukarički prodao golmana u Ameriku: Đorđe Petrović ide u Boston za 1.000.000 evra

d

def

pre oko 2 godine

Ta prica da je Cuka klub za primer je smesna i to sto se navodi da se finansiraju sami od sebe jeste tacno ali ne vidim ja tu nista posebno.Poenta price je da se u klubu bogati samo gazda a klub nikad nece napredovati.Gazda je vrv ulozio samo u organizaciju kluba kako bi privukao mlade talente i to je sve.Ne vidim zasto ne bi doveli par iskusnijih igraca makar onih slobodnih i da probaju nesto i u Evropi .Pretpostavljam da su samo ove sezone od prodaje obezbedoli novac i za sledecu godinu kad ce vrv biti prodat i Rakonjac.Moze im se cestitati na tom razradjenom sistemu sve ostalo je apsolutno nista posebno.
J

Jova1245

pre oko 2 godine

Samo sto je grad u ciji klub u koji ide Foksboro udaljen od Bostona 40+ km. Npr Nis- Aleksinac. Znaci po vama Napredak je iz Nisa ne Aleksinca !? Promenite barem u gradic bluzu Bostona! Imaju vesti i novinarstvo nekad i veze sa istinom i tacnim podacima.
C

Cikaski biznis

pre oko 2 godine

Jeste gradic na 30-ak milja od Bostona ali cela regija je deo Boston megalopolisa.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

@ Jova ...ne vidim poentu dal je 20 ,30 km ili je sat od Bostona . Al stvarno nevidim poentu i svrhu tvog komentara
J

Jova1245

pre oko 2 godine

Svrha komentara je jasna da tekst nije tacan u potpunosti. Npr. Salem je isto udaljen od Bostona kao i Foksboro pa vestice nisu iz Bostona nego iz Salema! Mada kod nas pogotovu u okolini glavnog grada se prica i izjasnjavaju se kao Beograđani a u stvari zive u Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu... Razumem sto Vam smeta moj komentar! Samo ja taj kompleks nemam ! ;)
C

Chelsea123

pre oko 2 godine

Cuka je klub koji od transfera vec ima unapred isplaniran budzet za svaku narednu sezonu, nisu na drzavnom budzetu kao veciti i to nekom smeta.Svaka cast i Zvezdi i Partizanu ,a dali se neko zapitao koliki je dug npr Zvezde?Zvezde, koja je pred pocetak sezone po Apr imala dug od 64 miliona,a ove godine i pored dobre sezone su sigurno makar 10-15 miliona u minusu.Naravno za Partizan vazi ista stvar.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Druze da zanemarimo sto krvopije koriste klub i kradu ga nemilice. Ali ako hoces koliko toliko dobre rezultate moras da ulazes i kupujes. A to kosta. Klub kso CZ i Partizan sa ovolikom navijackom podrskom ako hoce da napreduje mora mnogggo para da legne. U suprotnom klub kao Cukaricki Vosa itd su za Evropu klubovi kojim se brise patos na zalost. I to je nasa realnost. Svi klubovi u Evropi duguju... Real Barca Juve itd itd Dinamo Zagreb itd.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

@ boki usa...druze ja ne znam da li se krade u Realu i drugim stranim klubovima al znam da je stanje nasih minusa u klubovima iskljucivo zbog kradje, sumnjivih transfera ,itd
D

Dkp

pre oko 2 godine

Čuka je klub gde se igra bez pritiska, za razvoj mladih igrača ili oporavak karijere povratnika odličan klub. Lep balans talenata i iskusnih ali šteta što ispašta učinak u Evropi. No, ko sve može da nas predstavlja, Čuka je super.
Y

Yui

pre oko 2 godine

Lepo prodaju nema sta ,ali tesko mogu dalje od jednog ili dva kruga u evropi
I

Ivan P.

pre oko 2 godine

Ide kod odlicnog trenera koji se ne ustrucava da koristi mlade igrace i koji zna da ih istrpi dok sazrevaju. Mnogo Americki reprezentavci su poceli kod njega.
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Odličan posao za Čuku, užasan za Petrovića. Mlad je on golman da ide u američku penzionersku ligu. Ne znam ko je taj agent što vuče naše igrače u Ameriku. Ajde, Joveljić je napadač, pa će da nađe klub u Evropi negde ako ide iz Amerike, ali Petrović kao golman, pitanje je. Bukvalno mu od ovog ugovora zavisi karijera, jer ako se ne snađe tamo, biće mnogo teško da nađe dobar klub posle...
D

DKP

pre oko 2 godine

Za početak, uzeće verovatno lepe pare (za naše uslove). U najgorem slučaju imaće balkanske lige dase vrati, Kipar, Moldaviju, a ni druge lige Španije, Francuske, Italije nisu daleko.
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

@DKP - ma jasno je meni da može da zabode neku šlj ligu, pričam o boljim ligama.
D

DKP

pre oko 2 godine

Sve zavisi od njega, ako se pokaže u MLS nije problem da dođe u jaču ligu,mlad je. Jovanović je branio u Španiji, pa je bilo kratkog daha. Sada je na Kipru, brani redovno, bori se za titulu i Evropu.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

@ dzoni RS ...pa vidi druze on ili bilo ko drugi kad bi znao sta ga sutra ceka sigurno bi doneo najbolju odluku. Moze sutra da se povredi ili bude zamenjen sedi na klupi ,ode u rikverc i ?? a opet mozda bi otisao u neki jak evropski klub da je bio strpljiv !! kazem kad bi znali....po meni pametan potez , obezbedice se sa necim u narednih par godina a opet ako odigra dobro pa i ta se liga gleda , sutra moze Bajern da ga pokupi
L

Luba

pre oko 2 godine

Zvjezdaš sam ali mislim kada bi Zvijezda Borjana prodavala nebi dobili toliko koliko su nesposobni da dobro prodaju igrače..Svaka čast na transfer politici, bolji ste od Zvijezde i Partizana.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Vidi se da se ne razumes u fudbal.Borjan ima 34 godine. Takodje gleda se duzina vazeceg ugovora. A na kraju krajeva se gleda i kakva je snalazljivost menadzera od igraca.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Nismo mi trgovinsko preduzeće već fudbalski klub. Nama su rezultati prioritet,a ne trgovina.
A

Aca11

pre oko 2 godine

Na tržišnu vrednost jednog fudbalera utiče više faktora, a jedan od njih su i godine fudbalera. Kada je o domaćoj Superligi reč, jedini fudbaleri koji mogu da dostignu visoku tržišnu vrednost jesu fudbaleri do 23 godine starosti, a fudbaleri duboko u 30-im godinama života (poput Borjana) ne mogu da dostignu značajnu tržišnu vrednost čak ni kada igraju u engleskoj Premijer ligi...
D

Delija Istok

pre oko 2 godine

A ko je ta " Zvijezda"? Nikad čuo za taj klub. A što se tiče Čukaričkog grozim se takvih klubova i želim im da se raspadnu na sto delova. Klub koji jedini cilj ima da prodaje mlade fudbalere,kad bi mogli i u delovima bilo bi super. Bez navijača, bez istorije, bez rezultata..ali najgore je što su bez ambicija.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

mnogooooo bolji, razlika je da ce sve te pare ostati u klubu dok partizan i zvezda pitaj boga gde te pare odu
b

bgcz

pre oko 2 godine

Svaka cast, baš lepo. Uvek se obradujem ovako lepom transferima. Ako pametno iskoristi novac pored svih poreza biće mu super. A što se tiče dalje karijere šta uradi uradi, ovakve šanse se ne propuštaju. Životno može lepo da prođe, a karijera manje-više nebitna
G

Gostim

pre oko 2 godine

svaka cast cukarickom kako od svojih prodaja zive i nisu na grbaci drzavi jedan od najboljih klubova u srbiji definitivno

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Dzabe samo prodavati POSTO ce oni verovatno I sledece sezone bit treci Klub imace zagarantovanu grupu u konferenciju Ako Ako ne naprave iole ozbiljniju ekipu da ne gledaju samo prodaje nece imati ni jednu pobedu I automatski kvarimo nacionalni koeficijent POSTO cemo deliti na 5.
K

Kidi

pre oko 2 godine

Sve si u pravu. Ali su oni pre svega privatni klub koji, za razliku od drzavnog, mora da ima vece prihode od rashoda. Prosto mora, da bi opstali. Sekundaran je uspeh u domacoj ligi. Tercijalan u kvalifikacijama. Po meni, najzdraviji poredak. I nemam im sta zameriti. Samk neka nastave ovako. Cuj, golmana za 1 MILION EVRA...BRAVO