Da li je on sledeće pojačanje? Nišlije žele Nikolu Terzića

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.12.23. | 16:47

Nekadašnji krilni napadač Partizana u poodmaklim je pregovorima sa Radničkim, saznaje Mozzart Sport

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Radnički se prilično razmahao u poslednjim danima kalendarske godine. Čak bi se moglo reći da je ubedljivo najaktivniji na tržištu od svih superligaša, dok se utisci iz jesenje polusezone još nisu ni slegli.

Izabrane vesti

Delom su Nišlije na to primorane, zbog plasmana na tabeli – pretposlednji su u šampionatu, u zoni direktnog ispadanja iz lige, a delom je to posledica promena koje su se desile u sportskom sektoru kluba.

Radnički je angažovao novog sportskog direktora, nekadašnjeg fudbalera i poznatog agenta Bratislava Ristića, dobiće i novog-starog šefa stručnog štaba Nikolu Trajkovića, a već se uveliko radi na renoviranju tima.

Na spisku želja ima nekoliko internacionalaca. Dvojica su već stigla, obojica nakon perioda neigranja u prethodnoj polusezoni. Jedno je vrlo zvučno, kamerunski reprezentativac na poziciji desnog beka Kolins Faj, dok će napadač iz Bosne i Hercegovine Semir Smajlagić na Čairu potražiti svoju punu afirmaciju.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, od domaćih igrača, jedna od najvežih želja Nišlija je Nikola Terzić. Nekadašnji krilni napadač Partizana, standardan kao bonus kod Aleksandra Stanojevića u sezoni 2021/22, aktuelnu sezonu počeo je u izraelskoj drugoj ligi, u klubu Hapoel Um al Famu, ali karijeru neće nastavljati u ovoj ratom zahvaćenoj zemlji.

Terzić je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, biser Čukaričkog koji je afirmaciju sticao u dresu IMT-a, odakle je svojevremeno i stigao u Humsku. Njegov fudbalski uspon nekako je zaustavljen nakon pomenute vicešampionske sezone u crno-belom dresu. Proleće je proveo na pozajmici u Bandirmasporu, jesen počeo u Izraelu, tako da je čitava 2023. godina bila za zaborav.

Uželeo se 23-godišnji rođeni Jagodinac elitnog ranga i statusa standardnog prvotimca, a da li će Radnički biti njegov izbor u pokušaju da restartuje karijeru, pokazaće naredni dani.


tagovi

Nikola Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara