Komentari na vest

Da li je sada kraj? Kuman neće biti na klupi protiv Levantea

E

E!

pre preko 2 godine

Kuman Meni jedan od najgorih trenera u Evropi, Koji Novace je potrosio u Evertonu ekipa bila ovaj zivi, Valensiju unistio ...

Nenad Diskretni heroj 1923

pre preko 2 godine

Povređeni Fati,Dembele i Aguero,igrači koji uz Depaja mogu jedino uraditi nešto dobroooo u ovom timu Barse. Bez ove trojice, Depaj sam ne može ništa uraditi,a Barsa deluje kao tim za neko 7,8 mesto. OČAJNO MLAKO TROMO DOSADNOOOOOOOOOO Kuman 😶 možda i nije do njega, ali definitivno je trenutno Barsa KRŠ !!! Oni stariji,možda se sećaju sezone kada ih je veliki Radomir Antić uzeo sa nekog 15,16 mesta na tabeli i doveo u vrh do kraja sezone. Ta ekipa je od tog trenutka, krenula u neke nestvarne visine, a svet je ozbiljno počeo da gleda na neke klince Puyola,Viktora Valdeza,Cavija... Izgleda, da se mora dno dotaći 👎 kako bi se ka GORE ☝ krenulo !!!!!
B

Baksuz

pre preko 2 godine

Ova sezona me tako podsjeca na tu iz 2002/2003 kada ih je Van Gal srozao do 16 mjesta u jednom trenutku da bi ih Antic vratio na 6 .
K

Kme

pre preko 2 godine

Nije antic vec frank rajkard,kad je doveo davidsa na posudbu..sa začelja na polusezoni na mjesto koje vodi u LP
H

Hithiz

pre preko 2 godine

Sami sebi su krivi što su se pouzdali u agera i dembelea koji su zadnje dve sezone preležali u bolnici
T

TheJoker

pre preko 2 godine

Ima i tu Kumanove krivice ali ovaj tim je i psihicki i fizicki mrtav. Bar deo njih koji su tu vise godina,imaju velike plate i nekako su uspeli da zaraze ostatak tima svojim manjkom interesovanja na terenu. Sacekati da se svi oporave od povreda i onda igrati u sledecem sastavu: Ter Stegen Dest-Garsija-Arauho-Balde Pedri-De Jong-Puig Fati,Dembele,Depaj Dotad sta bude, izdrzati nekako. Dembelea i Desta drzati na vrlo tankom ledu
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Previše novajlija i djece za kojih je Barca plafon. Stara Barca sa Xavijem, Inijestom i ostalim je rijetko radila transfere. Ako nekoga dovedu onda su bila 2 igrača i gotovo. Nije im niko trebao i bili su uigrani. Takodje je velika razlika ko vodi svlačionicu.
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

duvala bi promaja jer De Jong nije dmc, a Puig u odbrani je nevidljiv