Kuman (©Reuters)
Kuman (©Reuters)

Da li je sada kraj? Kuman neće biti na klupi protiv Levantea

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.09.21. | 00:20

Holanđanin dobio crveni karton na kraju utakmicu sa Kadizom

Ako uprava Barselone nije bila sigurna da li da Ronaldu Kumanu pruži šansu da vodi tim i za vikend protiv Levantea, tu im je muku prekratio sudija utakmice u Kadizu Karlos Grande.

U poslednjim sekundama meča glavni arbitar je pokazao crveni karton nervoznom Kumanu zbog protesta i time ga „skinuo“ s klupe za utakmicu narednog kola, koju će Barselona igrati na svom terenu protiv Levantea.

Izabrane vesti

To bi ujedno moglo i da pogura odluku čelnika kluba da uruče otkaz Kumanu, pod čijom dirigentskom palicom Barselona izgleda očajno. Bez obzira što u timu nema više Lionela Mesija, najvažnijeg igrača u poslednjih 15 godina kluba sa Nou Kampa, Katalonci ipak nemaju toliko loš sastav koji ne može da savlada Granadu ili Kadiz.

Možda bi Holanđanin i ranije dobio šut kartu kad Barsa ne bi morala da mu finansijski kompenzuje ugovor koji ima do kraja sezone. Ali, sada će Đoan Laporta i njegovi saradnici morati da prelome: da li da žrtvuju desetak miliona evra ili da im sezona na terenu ode u potpunu propast.

Posle crvenog kartona u Kadizu, rukovodstvo je dobilo koji dan fore da smisli šta će sa Kumanom. Ali, vrlo lako bi moglo da se desi da je put u svlačionicu koji je sudija Grande pokazao Holanđaninu ujedno i završna „reč“ trenera Barselone na toj poziciji.


tagovi

Ronald KumanBarselonaPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara