Dan nakon što je uštopovao Partizan Saša Ilić otišao iz Čukaričkog!

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.04.22. | 13:12

Sporazumni raskid saradnje perspektivnog stručnjaka i Brđana

Dan nakon što je napravio malo iznenađenje i odoleo Partizanu Saša Ilić je napustio Čukarički. Perspektivni stručnjak i uprava Brđana sporazumno su prekinuli saradnju, posle sastanka ovog popodneva.

Razlozi nisu saopšteni, takav dogovor je sklopljen između dve strane, ali je očigledno da Ilić i uprava Brađana nisu na isti način videli pripremu meča sa crno-belima...

Izabrane vesti

Veče i jutro posle utakmice sa Partizanom bilo je očigledno burno na Banovom brdu. Dnevni list Informer je ovog jutra pustio informaciju da je Saša Ilić pred smenom i da je navukao nezadovoljstvo čelnih ljudi kluba. Pre svega zbog želje da timu Aleksandra Stanojeviću suprotstavi podmlađen tim, bez nekih od najboljih igrača kao što su Ndijae, Stefan Šapić i levi bek Roganović.

Takođe, prema istim informacijama Saša Ilić je posle meča sa Čukaričkim bio utučen i propustio je klupsku večeru, što je dodatno ražestilo klupske čelnike predvođene Draganom Obradovićem.

„Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora. Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost“, stoji u saopštenju Čukaričkog.


tagovi

Saša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara