Dani Ings (©Reuters)
Dani Ings (©Reuters)

Dani Ings hoće u Ligu šampiona, Totenhem nudi Ligu Evrope

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.07.21. | 15:39

Sautempton ne može da zateže sa obeštećenjem

Probao je već jednom u velikom klubu i nije uspeo, ali posle par solidnih sezona u Sautemptonu Dani Ings želi drugu šansu. Želi u Ligu šampiona i odbija novi, četvorogodišnji ugovor sa Svecima. Bacio je udicu i posle višesemesečnog čekanja jedan velikan je zagrizao. Totenhem doduše neće igrati Ligu šampiona, ali jeste izazovniji klub i zove 28-godišnjeg napadača u Ligu Evrope.

Pitanje je samo da li će Sautempton da popusti. Sveci ne žele rastanak, ali se brinu da bi narednog leta, kada Ingsu istekne ugovor, mogli da ostanu i bez fudbalera i bez centa obeštećenja. Ni sada zato ne mogu previše da zatežu, spekuliše se da bi mogli da pristanu na cenu od 20.000.000 funti, odnosno oko 23.400.000 evra.

Izabrane vesti

U Londonu Ingsa ne vide kao zamenu za Harija Kejna, koji ima još više ciljeve i hoće u klub koji osvaja trofeje, već kao rezervnu opciju u napadu. U idealnim okolnostima, rezervnu opcija za Kejna, koji bi navodno mogao u Mančester Siti. Doduše, Danijel Levi, prvi operativac Pevaca, ima drugačije planove.

Mora ipak da bude spreman, a Ings je prošle sezone postigao solidnih 13 golova, pa su mu Sveci nudili novi ugovor po kome bi postao najplaćeniji igrač kluba. U isti ugovor je ubačena i previsoka izlazna klauzula, a kako Ings želi da ima Ligu šampiona kao opciju nije bio rad da produži saradnju.

Totenhem je bio zainteresovan još dok je Žoze Murinjo sedeo na klupi, sada bi, navodi Telegraf, mogao da proba opet. Nije baš Liga šampiona, ali jeste korak napred.


tagovi

Dani Ingsletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara