Dani Olmo ne dolazi na Marakanu

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.10.23. | 13:02

Španskog reprezentativca očekuje pauza od nekoliko nedelja

Lajpcig će biti oslabljen na gostovanju Crvenoj zvezdi 7. novembra (21.00), pošto će Dani Olmo pauzirati nekoiliko nedelja zbog povrede ramena, koju je doživeo u ubedljivoj pobedi nad Kelnom (6:0) prošlog vikenda.

Španskom reprezentativcu se ova sezona polako pretvara u pravi pakao, pošto je već pauzirao mesec dana zbog problema sa kolenom. I pored svih poteškoća, postigao je šest golova na dosadašnjuh sedam nastupa, od čega tri u slavlju nad Bajernom u Superkupu.

Izabrane vesti

Olmo je u jučerašnjem meču na teren ušao u 63. minutu umesto sjajnog Ćavija Simonsa, ali se zadržao samo sedam minuta.

"Zaista mi je teško to da podnesem, takođe i igraču. Izgubiti momka nakon što nije igrao nekoliko nedelja predstavlja zaista gorak ukus", rekao je Marko Roze nakon meča.

Šef struke nemačkog kluba će imati opciju manje zbog odsustva bivšeg igrača zagrebačkog Dinama, ali u svojim redovima ima dovoljno izuzetnih igrača, pa se okolnosti pred meč sa crveno-belima neće previše menjati u odnosu na one u kojima je dočekan prethodni okršaj sa srpskim šampionom.

Roze je protiv Kelna prvi put promenio formaciju u ovoj sezoni, zaigrao u sistemu 3-4-1-2 i pogodio u metu. Odbrana je bila zategnuta, a napad razigran i raspucan. Dominirao je Ćavi Simons, koji je sjajno kombinovao sa bočnim igračima i nameštao golove Loisu Opendi.

Do utakmice na stadionu Rajko Mitić, Lajpcig će imati dva gostovanja - Volfzburgu u Kupu Nemačke (31. oktobar) i Majncu u Bundesligi (4. oktobar).



tagovi

Dani OlmoMarko Roze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara