Danila Pantića iznose sa terena (©FK Partizan)
Danila Pantića iznose sa terena (©FK Partizan)

Danilu Pantiću stradali medijalni i prednji ukršteni ligament

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.01.22. | 13:31

Još se ne zna koliko dugo ga neće biti na terenu

Nije optimistično govorio Aleksandar Stanojević posle utakmice i poraza od Bašakšehira po pitanju zdravstvenog stanja Danila Pantića. Već tada šef stručnog štaba Partizana nagovestio je da se najverovatnije radi o težoj povredi kolena, koja je ubrzo potvrđena.

Naime, Partizan se oglasio posle obavljenog specijalističkog pregleda na magnetnoj rezonanci u Antaliji, gde je Pantiću ustanovljena povreda medijalnog, te oštećenje prednjeg ukrštenog ligamenta desnog kolena. Podsetimo, povreda se dogodila posle jednog snažnog duela koji je Partizanov vezista imao sa jednim igračem Bašakšehira. Stanojević je ubrzo po startu utakmice bio prinuđen da Pantića menja...

Izabrane vesti

17. februar, 21.00: (2,10) Sparta Prag (3,45) Partizan (3,50)

Pred nekadašnjim fudbalerom Čelsija je nedelja puna neizvesnosti. On će za sedam dana u Beogradu obaviti ponovni pregled na magnetnoj rezonanci posle čega će se znati tačan stepen ostećenja i imati jasnija slika koja će odrediti dalji tok lečenja. Ipak, ne izgleda dobro i deluje kao da Pantiću predstoji višemesečni oporavak.

Pantić se u Humsku vratio u julu ove godine, kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Čelsijem. Ove sezone se izborio za važnu ulogu u crno-belom dresu, skupio je 26 nastupa u svim takmičenjima i zabeležio po četiri gola i asistencije.

Videćemo da li ovo znači da će Partizan izaći na tržište u potrazi za novim ofanzivcem...


tagovi

Danilo PantićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara