Miloš Degenek
Miloš Degenek

Degenek ide iz Al Hilala, da li nazad u Zvezdu?

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.19. | 16:40

Možda baš umesto Vujadina Savića...

Beograd, Nikozija, Tokio, Rijad. Spojeni u jednom danu kao destinacije u koje će narednih dana biti uprte oči navijača, ali i uprave Crvene zvezde. Jer maltene istog trenutka kad se pojavila informacija da bi Vujadin Savić mogao da karijeru nastavi u APOEL-u iz Saudijske Arabije stiže aber da se u Ljutice Bogdana vraća – Miloš Degenek!

Verodostojnost informacije teško je sada proveriti, jer crveno-bele večeras čeka meč sa Suduvom na početku kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, saudijski mediji ne sumnjaju da Degenek ide iz Rijada. Tvrde da je njegov odlazak iz Al Hilala, samo šest meseci nakon što je za 3.580.000 evra stigao iz Zvezde, sasvim realna opcija.

Izabrane vesti

Al Hilal je naime na zahtev novog šefa Razvana Lučeskua već počeo pregovore oko dovođenja 27-godišnjeg reprezentativca Južne Koreje Jang-hjun Soa. Njegovom klubu Tokiju je ponuđeno obeštećenje od 2.500.000 evra, dok će sam fudbaler dobiti toliko po godini ugovora, a to je duplo više od onoga što zarađuje u lideru japanske Džej lige. Rastanak je dakle moguć, ne zna se još da li će Al Hilal ići na prodaju ili pozajmicu.

A da li baš Zvezda?

Saudijski Skaj Sport uverava da je tako, mada sumnjamo da je tamošnje kolege možda “prevarila“ na Degenekova objavu na društvenim mrežama.
Srećno, Zvezdo, da opet ovo doživimo svi“, napisao je Degenek uz fotografiju proslave onog kultnog gola u epskom revanšu sa Salcburgom kada se Zvezda posle 0:2 vratila na 2:2 i izborila debi u Ligi šampiona.

Naravno, nigde tu Degenek nije rekao da se vraća, posebno ne odmah, ali Saudijci su to tako protumačili, pa su navijači velikana iz Rijada već počeli da se opraštaju od reprezentativca Australije sa srpskim poreklom. Uostalom, nije tajna da su crveno-beli još početkom leta ispitivali mogućnost da se Degenek vrati, ali je tada bilo neizvodljivo. Ako bi So došao u Rijad okolnosti bi se značajno promenile.

Ipak, prvi preduslov je da Savić ode na pozajmicu u APOEL. Jer samo tako bi se otvorilo mesto za Degeneka. Zvezda na štoperima već ima Nemanju Milunovića, Srđana Babića i Radovana Pankova.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara