Komentari na vest

Dejan Stanković: Katai ne priča, Katai radi kao lider

F

Familija

pre oko 3 godine

Samo napred gazi familijo
H

Hmm

pre oko 3 godine

Tvoj osnovni zadatak je dugorocna saradnja sa borjanom,sanogom,ivanicem i kataijem.i pavkovim zbog talije.
J

Jack Black

pre oko 3 godine

U fudbalu postoji jedan termin, pogotovo u vreme prelaznih rokova, a to je - pojačanje. Kako nekoga možeš odmah svrstati u "pojačanje"? Mnogi odlični igrači se nisu uklopili u pojedinim klubovima, a onda automatski nisu bili pojačanja. Ja bih to nazvao transferom, a kada igrač odigra (ili ne odigra) pola godine ili celu sezonu, onda možeš govoriti da li je taj transfer bio pojačanje ili ne. Ne znam zašto sam baš sada rekao, nema veze sa temom, ali svakako ne može da škodi. Što se Kataia tiče, dobar je momak i igrač. Prevazilazi našu ligu, ali svakako nije za najjače klubove iz liga petice. Za naše uslove, trebalo bi ga zadržati. Njega i Ivanića. Bar još jednu sezonu. Usput "pročešljati" ceo igrački kadar, igrače na pozajmicama i mlade igrače iz mlađih selekcija. Ne zaletati se svake godine s transferima, dovoditi samo igrače koji su preko potrebni na određenim pozicijama, ako ih već nemaš kod sebe, a zaboravio ih na nekoj pozajmici.
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

Decko je majstor. Video sam prethodnih dana da neki pisu kao gde ces ga porediti sa Dejom ili Piksiem i nije to se ne noze poredi, ni kvalitet a ni vremena u kojim igraju. Ali
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

Katai je ono sto su Dejo i Piksi bili u njihovom vremenu. Samom pojavom na terenu znaci ekipi. Kada dobije loptu u noge citav stadion ustaje i ocekuje da se nesto desi
D

Dzo.Black

pre oko 3 godine

Da mu je zena cutala, ne bi se ni vratio u c zvezdu
M

Manolas

pre oko 3 godine

Zasto falko nije opravdao ocekivanjaa. Doveden je da bude glavni igrac. Sporo ga uvodis u sistem a treba da zamijeni Ivanica koji ide na leto. Na takav nacin necemo imati nikakve koristi od njega ,bacenih milion ipo. Morao je da I'ma bolju sttistiku od kad je dosao nema on 18 godina da mu dajes sansu 5 minuta.
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Polako se uklapa jer nije prosao zimske pripreme.Ista prica kao i sa Sanogom prosle godine.I posto imamo rezultate niko se na to ne osvrce i ne treba vestacki praviti pritisak falku.Ko se sad seca toga da sanogo nije ni igrao prvih 6 meseci a sad je nezamenjiv?
H

Hmm

pre oko 3 godine

Ivanic i falko ne igraju na istoj poziciji.elementarno nepozna navijasvanje fudbala i kluba za koji
U

Upsss

pre oko 3 godine

Da ga ne mrzi da živi a kamoli da trenira, bio bi svetska klasa.
C

Cccc

pre oko 3 godine

Nešto razmišljam da ni Katai ni Ivanic nemaju dugoročne ugovore i mislim da bi već sada bilo vreme sesti I razgovarali o produženju s njima dvojicom.
@

@cccc

pre oko 3 godine

Ja mislim i jedan i drugi do juna sledece godine
n

nebo

pre oko 3 godine

I jedan i drugi idu na leto

Mahomes ™

pre oko 3 godine

I onda drugi kapiten tima Gobeljic...
S

S visnjom burek

pre oko 3 godine

Sve je to super al nemoj da mi Deki ode u Sampadoriju
C

Cz

pre oko 3 godine

Pa ako dozvole da Deki ode to ce pokazat svu neozbiljnost uprave i sistema. Posle svih ovih uspjeha sa Dekijem i Milojem mi opet kuburimobu fonansijama i nismo stali na noge. Ajde, kradu pa neka ih, makar imaju rezultate. Navijaci nam vode transfere, ugradjuju se i dovodimo krsine, neka, ima rezultata. “Nepoznati” navijac vrijedja jednog Ibru na utakmici bez navijaca, ne zna se koje, ajde i preko toga da se predje ( ne znam kako samo kd ste nas kostali evro utakmice bez navijaca posle godinu ipo dana cekanja da gledamo nas voljeni klub ) ali mislim da bi sebi zabili poslednji ekser kad bi Deki posao bez jos jedne sezone i mogucnosti da ooveze 2 preazna roka sa svojim zeljama i uigravanjem.