Komentari na vest

Derbi dela Madonina – direktna borba za drugo mesto

R

Rossoneroo

pre oko 1 godinu

nadam se dobroj partiji Milana ,ekipa je pala u veliku rezultatsku krizu a uskoro slijedi nokaut mec protiv totenhema . Forza Milan
M

Mop

pre oko 1 godinu

Bilo je pitanje vremena kad ce ovo desiti Milanu. Krivo mi je, ali poprilicno tanka ekipa. Steta. Umesto da se malo ulozi posle onog cuda prosle sezone, bukvalno mislim cuda, deluje da sledi vracanje na staro.
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Tatarušanu je ipak preveliki problem. Preeeeveeelliiiki.
B

Bitna utakmica

pre oko 1 godinu

za Milan da ne padnu nize da uhvate trk za ligu sampiona, bitno da se pred ligu sampiona nepovredi niko a biti drugi ili četvrti nije bitno liga je ako se ne poduzme nesto hitno pred raspadom odlaze igraci.
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Duel za drugo mesto? Hm, pa i ne bas a obzirom kako Milan igra. Ako zavrse cetvrti ima da slave ko titulu prosle godine. Danas Inter izraziti favorit, ocajna forma Milana, nove povrede, vidim sad i nova taktika za veceras, sve ukazuje na jos jedan los vikend. Ali derbi je to, pa nek pobedi manje losiji.
K

Kimiki

pre oko 1 godinu

Jel može 2+ I ?
G

Gta

pre oko 1 godinu

Kako igraju ove sezone nema smisla da neko veceras pobedi. Prosto se takmice ko ce vise bodova da prospe. Odigrace nereseno taman da Napoli jos vise odmakne. Svi srecni i zadovoljni.😎
j

japanese

pre oko 1 godinu

Ne zna se ko je gori. Tezak krs od lige.
i

inzagi simone

pre oko 1 godinu

Imamo jednostavnu taktiku za večeras.Treba samo da šutnemo u okvir gola i ono drvo ga prima.S obzirom da imamo dosta dobrih šutera to ne bi trebalo biti problem.