(©fkpartizan)
(©fkpartizan)

Derbi omladinaca: Zvezda slavila u Zemunelu

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.04.21. | 13:36

Knežević iz penala za pobedu – 1:0

Uvertira predstojećeg velikog večitog derbija u Superligi Srbije odigrana je danas u Zemunelu, gde su se sudarili omladinci dva naša najveća kluba.

I uspela je Crvena zvezda da se revanšira Partizanu za poraz iz jesenjeg dela sezone. To je ujedno jedini poraz crveno-belih od početka takmičarske godine. Osveta je stigla danas na stadionu crno-belih beba, a odluka je pala iz penala koji je iskoristio Knežević u 57. minutu – 1:0.

Izabrane vesti

Zvezda je sada na drugom mestu tabele sa tri boda više od Partizana, dok je prvi Brodarac sa četiri boda prednosti u odnosu na crveno-bele, a ima i utakmicu manje.

Partizan je imao bolje šanse i bio opasniji u prvom poluvremenu. Golman Zvezde Ćopić je sa dve sjajne odbrane sačuvao nulu na poluvremenu. Pogotovo je zablistao kod kolosalne prilike koju je imao Grbović.

Odnos snaga se promenio u drugom delu, Zvezda je bila bolji rival, a u 57. minutu golman Partizana Gočmanac je skrivio penal, iz kojeg je Knežević postigao gol za vođstvo.

Posle toga nije bilo mnogo prilika, gosti su stegli odbranu, nisu dopustili crno-belima da im zaprete, te su tri boda otputovala na Marakanu.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

/Knežević 57p/

Stadion: Zemunelo.

Sudija: Đorđić.

PARTIZAN: Gočmanac, Bojat, Grković (od 87. Mićić), Ilić (od 69. Stanković), Đorđević, Rašković, Vranić, Purić, Milovanović (od 70. Kovinić), Vlahović, Petković (od 81. Stojanović).

CRVENA ZVEZDA: Ćopić, Krstić (od 81. Lukić), Leković, Gočobija (od 24. Radojević), Petrović, Pantić (od 66. M.Stojanović), Ćurić, J. Mituljikić (od 75. Pirgić), Knežević, N. Mituljikić, Kahvić (od 85. Bačanin).

 


tagovi

FK PartizanFK Crvena zvezdaomladinci

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara