Komentari na vest

Desetkovani Orlovi naterali prvaka sveta i Evrope da guta knedle: Portugalija ponovo za minut slomila Srbiju

m

mrki87

pre preko 2 godine

Autor teksta ocigledno nije gledao utakmicu! U drugom poluvremenu smo 5 puta presli centar i uputili jedan udarac na gol i to glavom !!! A da i u nemoci izbacili bar 10 lopte u aut! A da i na tom nivou nas hvata grc u 25-30’ utakmice!
d

druze

pre preko 2 godine

Ma druze samo mi reci ko vise drzi Rakica u ekipi..pa druze on nema dribling,nema sut ma nema nista i non stop u repki...za pohvalu samo trcanje,ali.majstore na maraton pa trci a ostavi mesto za nekog klinca koji ima neku fintu da proda,daj sansu da se pojavi neki novi Rajic,Peric...ajde caooo trkac idi u pm...
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Prvo, Rakic je odbrambeni igrac i to sto je "trkac" mnogo znaci kada treba zatvoriti protivnika. Drugo, gde bas bivseg kapitena Perica da pomenes medju driblerima, definiciju futsalera koji nije imao dribling...
e

eskobar

pre preko 2 godine

komentator bakzuz
R

Ragdar

pre preko 2 godine

Moli se komentator na rts2 da smanji dozivljaj i da ne koristi epitete kao da smo u ratu a ne da igramo futsal odnosno mali fudbal.
R

Ragdar

pre preko 2 godine

Kakvo vreme doslo jos ce da ispadne da komentator sa rts-a ima svoje botove ( 50 minusa za 10 min) hahahh
U

Uo

pre preko 2 godine

Nažalost nije ovo veliki fudbal pa da se bunkerom može odbranitii 2:
I

I

pre preko 2 godine

Desetkovani orlovi, ali prilično desetkovan i Portugal. A ovo nije baš za pohvalu, jer su se kod 2:0 tako uplašili da je to neobjašnjivo. Jeste Portugal bolji,ali baš toliko da ne možemo da zadržimo loptu 5 sekundi, a da je ne pošaljemo u aut, previše je. Kako pre toga dadosmo 2 gola, ako smo loši. Sve je u glavi... Šteta.
N

Nije toliko lose

pre preko 2 godine

Kocic vise ne moze da igra, Petrov standardno najgori a najumisljeniji.