Đorđe Despotović, ©Starsport
Đorđe Despotović, ©Starsport

Despotović se ne vraća u Orenburg

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.05.20. | 15:04

Ugovor mu ističe 31. maja

Gde će Đorđe Despotović nastaviti karijeru od jeseni, za sada se još ne zna. Zainteresovanih klubova ima dosta. Ali, ono što se zna je da je misiju u Orenburgu završio.

Iako će rusko prvenstvo da se nastavi 21. juna i ostalo je čak osam kola do kraja, a Orenburg se bori za opstanak, srpski fudbaler neće više igrati za ovaj klub. “Kvaka” je u tome što Despotoviću ugovor ističe 31. maja i neće ga produžiti.

Izabrane vesti

Srpski fudbaler je ubedljivo najbolji strelac Orenburga i njegov izostanak biće veliki udarac za klub u borbi da se sačuva prvoligaški status. Već u prvom kolu nastavka plavo-beli će igrati protiv Lokomotive u Moskvi, ali do susreta Marka Nikolića, koji treba da sedne na klupu Mašinovođa i Đorđa Despotovića neće doći.

Što se tiče novog angažmana za Despotovića, ruski mediji su prethodnih dana pisali da su za njega zainteresovani CSKA iz Moskve, Rostov, a navitet je da se javio i turski Trabzon. Srpski napadač je postigao osam golova u dosadašnjem delu prvenstva Rusije, zbog čega je dobio i poziv za reprezentaciju Srbije na poslednjem okupljanju.


tagovi

OrenburgRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara