Lekari posle dve nedelje otkrili šta muči Radoju

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.02.20. | 19:28

Veziste Levantea pukao butni mišić

Tri utakmice je Levante morao da igra bez Nemanje Radoje. Posle 17 nastupa, a skoro svaki je bio po 90 minuta, srpski as je ispao iz tima zbog povrede.

Ništa strašno, pomisliće svako, povrede su sastavni i nezaobilazni deo fudbala. Ali, problem kod Radoje je bio što lekari nisu mogli da odgonentnu o kakvoj se povredi radi. Vezista Levantea se žalio na bolove u levoj nozi, međutim, na snimcima nije moglo da se detektuje gde je „kvar“.

Izabrane vesti

I posle dve nedelje pregleda i analiza, lekari su napokon odgonentnuli šta muči srpskog fudbaleru. Kako je objavio Levante na klupskom sajtu, Nemanja Radoja ima napuknuće butnog mišića.
Posle lekarskih pregleda odrađenih jutros, Nemanji Radoji je ustanovljeno napuknuće prvog stepena u butnom mišiću leve noge. Koliko će oporavak trajati, zavisiće od brzine oporavka“, stoji u saopštenju Levantea.

Odahnuo je posle svega i trener Levantea Pako Lopez.
Radoja je problem osetio na utakmici protiv Sevilje u Kupu. Na testovima se nije videlo ništa, a kraj nedelje je dočekao u bolovima. Nemanja je naš veoma bitan igrač. Nećemo ga forsirati u oporavku, ići ćemo nedelju po nedelju. Vrlo verovatno da najmanje dve sedmice nećemo moći da računamo na njega“, rekao je Lopez.

Srpski vezista je došao u Levante letos iz Selte.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara