Foto: Reuters
Foto: Reuters

Di Frančesko na klupi Verone do 2023. godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.06.21. | 21:04

Italijanski strateg promovisan u novoj sredini

Najavljeni rasplet u Veroni dobio je zvaničnu potvrdu - mesto na trenerskoj klupi upražnjeno odlaskom Ivana Jurića u Torino zauzeo je Euzebio di Frančesko. Italijanski strateg zvanično je promovisan u novog šefa stručnog štaba tima sa stadiona Mark Antonio Bentegodi gde je stavio paraf na ugovor do juna 2023. godine.

Bivši strateg Sampdorije, Rome, Sasuola, Lečea i Peskare u februaru se rastao sa klubom sa Sardinije, a njegov dolazak u Veronu klub je ozvaničio kratkom objavom.

Izabrane vesti

"Verona sa zadovoljstvom zvanično objavljuje da je pozicija stručnog štaba poverena Euzebiju di Frančesku, dugogodišnjeg trenera iz Peskare, koji ima 254 utakmice u Seriji A i značajno iskustvo u dva vrhunska evropska takmičenja poput su Lige Evrope (sa Sasuolom) i Lige šampiona (sa Romom), potpisao je dvogodišnji ugovor sa Veronom, odnosno do 30. juna 2023. Klub toplo pozdravlja Di Frančeska i želi mu dobrodošlicu u našu porodicu", navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, Verona se posle vrlo dobre godine u Seriji A i šampionske trke završene na 10. poziciji rastala sa Ivanom Jurićem, a konkurs za trenera trajao je samo devet dana.



tagovi

Euzebio di Frančesko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara