(©Reuters)
(©Reuters)

Dinamo bez problema slomio Osijek

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.05.20. | 22:35

Među strelcima momak iz mladog sastava Modrih

Uoči nastavka domaće klupske sezone na Maksimiru Dinamo i Osijek odigrali su pripremnu utakmicu, a Modri su slavili rezultatom 2:1.

Osječanima je ovo bila i proba za polufinale nacionalnog kupa. Domaćin je poveo golom Sandra Kulenovića u 20. minutu, što može biti naznaka ulaska u golgetersku formu napadača od kojeg se mnogo očekuje. Pucao je Amer Gojak, a centarfor pristigao iz Legije natrčao je na odbijenu loptu i poentirao. Inače, valja imati na umu da je bio dugo van stroja nakon povrede koja ga je zadesila nedugo nakon dolaska u Dinamo.

Izabrane vesti

Jovićević i Kulešević u 70. minutu su promenili kompletne postave, a u tom razdoblju pala su još dva gola. U 78. minutu fantastičnim golom Bernard Karika, momak kojeg je Jovićević iz mlade ekipe promovisao u prvi tim, povisio je vođstvo na 2:0 nakon što je smjestio loptu u gornji levi ugao.

Čim se krenulo s centra došlo je do smanjenja na 2:1. Petar Bočkaj je asistirao Josipu Špoljariću koji sa devet metara matira Josipovića i postavlja konačni rezultat.

Osijek 31 maja iščekuje polufinale kupa protiv Rijeke koja je izbacila upravo Dinama, dok prvi izazov za Igora Jovićevića u zvaničnoj utakmici je na rasporedu 6. juna na gostovanju u Varaždinu.



tagovi

Dinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara