Zoran Mamić (©Reuters)
Zoran Mamić (©Reuters)

Dinamo ostaje bez trenera, Mamić ide za platu od 4.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.12.20. | 10:06

Modri traže novog šefa struke

Obezbeđen plasman u nokaut fazu Lige Evrope i to na dominantan način, ali neočekivani problem za Dinamo iz Zagreba. Modri će naime po svemu sudeći ostati bez šefa stručnog štaba Zorana Mamića, koji je prema napisima bliskoistočnih medija na pragu preuzimanja selektorske funkcije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Mamić je već radio u Emiratima, sa Al Ainom je 2018. osvojio 13. titulu prvaka, a finansijska ponuda je jednostavno bila takva da se teško odbija. Dobiće Mamić ugovor na dve godine i za to vreme 4.500.000 evra. Ceo posao bi trebalo da bude ozvaničen u narednih desetak dana.

Izabrane vesti

Dosadašnji selektor UAE bio je Kolumbijac Horhe Luis Pinto, ali je on otpušten posle samo pet meseci na poslu. Ugovor mu je inicijalno bio potpisan na dve godine, a imao je opciju da se produži. Pre njega na klupi je sedeo Ivan Jovanović, koji je otišao, a da nije vodio ekipu ni na jednoj jedinoj utakmici. Čak ni prijateljskoj. Pinto je imao bar toliko.

A Mamić će imati bar 4.500.000 evra da preboli i eventualni otkaz u slučaju neuspeha. Nije to mala para. Samo da vidimo šta će sada biti sa Dinamom.


tagovi

Zoran Mamićujedinjeni arapski emiratiUAE

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara