Komentari na vest

Dioni ne staje: Bivši napadač Zvezde nadomak najefikasnije sezone u karijeri

d

d.g.

pre 4 meseca

I nama je Kraso na početku sezone postigao 6 golova i onda je stigao Šerif...
G

Goss

pre 4 meseca

Konjević?
@

@god

pre 4 meseca

Bez ovog "evic"...
H

Hej

pre 4 meseca

Mogu oni u Francuskoj 2, gde trce ko muve bez glave da daju i 30 golove, ovde su beskorisni da probiju bunker, a u LS su limitirani, jedino takmicenje koje im odgovara je Liga Konferencija i tu ako im zapadnu osrednji timovi mogu da naprave razliku. Ne kupovati vise po Francuskoj, valjda je Marin nesto zakljucio iz prethodnih transfera.
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Dioni uopste nije bio los, samo je lose koriscen. A zasto je to tako, to je vec do tadasnjeg trenera.
S

SezonskaJakarta

pre 4 meseca

Ukoliko bi se klub plasirao u prvu francusku ligu, učinak Dionija, ako ga zadrže u timu, verovatno bi bio drastično slabiji, jer bi se tamo suočio sa daleko boljim golmanima i odbrambenim igračima. Pitanje je i koliko bi tada lopte stizale do njega, budući da je kvalitet igrača sredine terena na strani klubova iz gornje polovine prve lige. Svi ti fudbaleri iz nižih rangova liga petice odavno su na radaru onih iz najvišeg ranga, jer ti ljudi obavljaju svoj posao veoma odgovorno, što pokazuje i to gde su sa rezultatima na duže staze. Iz tog razloga, ne treba se zaluđivati da neki od naših klubova može "izmisliti toplu vodu", pa potpisati neki veći talenat tik ispred nosa kudikamo organizovanijih svetskih skauta.
G

Gosty

pre 4 meseca

Njemu je u Zvezdi trebalo samo pružiti kontinuitet nastupa na njegovoj poziciji. Ali eto, ostat ce zabilježeno ono dodavanje za Rodica, koji je potom centrirao za gol Kataija na JNA (1:1) , gol koji je Zvezdi spasio titulu prošle sezone.

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

Lako je postici pogodak nekom tamo Bordou, St,Etjen-u...daj ga ti u Lucanima, Surdulici...🤣🤣🤣
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

Mrkela vrati gaaa
Z

Zek Ledej

pre 4 meseca

Ko ode iz tog kluba,on procveta,a primeri su:Barkos,Dioni,Joveljić,Jović,Krstović,Ohi... Jednostavno ne znaju i ako su puni para i pomoći .
J

Jes vala

pre 4 meseca

Zato se vaši razgranaju,eno ga Rikardo trese mreže ko lud!
G

Goss

pre 4 meseca

Jeli i Sadik propao igra samo špansku ligu kupatilo si pravo