(©Starsport)
(©Starsport)

Dobar posao Spartaka: Vladan Vidaković u Mariboru za 450.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.07.22. | 17:36

Vezista Spartaka karijeru nastavlja u Sloveniji

Pričali su iz tabora Spartaka pre početka Mozzart Bet Superlige da im je jedan od prioriteta u novoj sezoni da nastave sa trendom prodaje fudbalera u inostranstvo, jer od toga klub živi i jedan takav transfer su napravili danas.

Kako saznaje Mozzart Sport, vezista Vladan Vidaković nastaviće karijeru u slovenačkom Mariboru, nakon tri godine provedene u Spartaku. On je bio starter u obe dosadašnje prvenstvene utakmice za Plave golubove, ostavio je dobar utisak i zapao za oko skautima Ljubičastih za Ljudskog vrta.

Izabrane vesti

Fudbaler iz Novog Sada je danas bio na lekarskim pregledima i trebalo bi sutra da zvanično bude predstavljen kao novo pojačanje prvaka Slovenije. Spartak je napravio vrlo dobar transfer, pošto će od prodaje Vidakovića zaraditi 450.000 evra i 20 odsto od sledeće prodaje.

Maribor je imao sreće sa srpskim fudbalerima, prošle sezone su Ognjen Mudrinski i Đorđe Ivanović dali veliki doprinos osvajanju šampionske krune, mada su ovog leta obojica napustila Ljudski vrt.

Vidaković je u Spartak došao u leto 2019. iz kulskog Hajduka, a pre toga je branio boje Voždovca, Radničkog iz Obrenovca, dok je bio u mlađim kategorijama Vojvodine.


 


tagovi

Spartak SuboticaMozzart Bet SuperligaVladan VidakovićMaribor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara