Ilić protiv Crne Gore (©Reuters)
Ilić protiv Crne Gore (©Reuters)

Dobra vest za Piksija: Ivan Ilić u startnoj postavi Torina

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.24. | 10:50

Srpski vezista se oporavio od povrede

Nešto malo više od mesec dana od okupljanja reprezentacije za Evropsko prvensto stiže iz Italije dobra vest za selektora Dragana Stojkovića: oporavio se Ivan Ilić.

Mladi srpski vezista koji brani boje Torina nije bio na terenu od 2. marta i utakmice sa Fjorentinom, na kojoj je povredio koleno. Kružile su razne informacije u početku oko toga koliko će Ilić morati da bude van terena, ali one zvanične su govorile da će imati dovoljno vremena da se spremi za EP.

Izabrane vesti

Tako je i bilo. Ivan Ilić će se u nedelju vratiti na teren, na utakmici Torina sa Frozinoneom, otkrio je trener Bikova Ivan Jurić.

„Sazonov ima problem sa tetivom, kao i Sava. Igraće Ivan Ilić, jer nemamo druga rešenja u sredini terena, on nam je jedina opcija. Videćemo koliko će uspeti da izdrži“, otkrio je hrvatski stručnjak.

Da je Ilić blizu povratka na teren pokazao je i derbi sa Juventusom, na kojem je bio na klupi. Osam dana kasnije naći će se na terenu.

Zbog povrede kolena Ivan Ilić je propustio martovsku turneju Orlova i mečeve sa Rusijom (0:4) i Kiprom (1:0). Poslednji nastup imao je protiv Bugarske u Leskovcu (1:1).


tagovi

Ivan IlićTorinoDragan Stojković Piksifudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara