Filip Holender (©Starsport)
Filip Holender (©Starsport)

Dobra vest za Stanojevića: Holender lakše povređen

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.03.21. | 09:59

Pauza nekoliko dana

Zabrinuto je izgledao trener Partizana Aleksandar Stanojević posle ubedljive pobede nad Bačkom (4:0).

Iako je Parni valjak samleo još jednog protivnika, šef struke crno-belih se uplašio za Filipa Holendera, koji je zamenjen u poluvremenu zbog povrede leđa. Čak su se plašili u Humskoj da nije neki lom u pitanju, koji bi napadača na duže vreme odvojio od terena.

Izabrane vesti

Jutro kasnije stigle su dobre vesti na crno-belu stranu Topčiderskog brda. Posle urađene dijagnostike ustanovljeno je da Holender nije teže povređen. Moraće da se odmara nekoliko dana, uz prepisanu terapiju, ali bi trebalo nakon toga da se vrati u trenažni pogon.

"Posle urađene dijagnostike, informacija koja će obradovati sve navijače Partizana je da Filip Holender nije teže povređen. Holender je zadobio udarac u predelu leđa na isteku prvog poluvremena, posle čega je u bolovima napustio teren. Filip će zbog posledica udarca morati da pauzira nekoliko dana, uz prepisanu terapiju", stoji u saopštenju Partizana.

Samim tim, može se zaključiti, napadač crno-belh neće moći da pomogne reprezentaciji Mađarske na startu mundijalskih kvalifikacija. Naše severne komšije će narednih dana igrati protiv Poljske, San Marina i Andore. Nakon pauze crno-beli će dočekati kod kuće Metalac, a onda sledi večiti derbi 7. aprila.

Holender je vrlo dragocen igrač po Partizan, pravo otkrovenje sezone, jer se na mestu najisturenijeg napadača našao kao prinudno rešenje, ali se odličnim igrama ustalio u prvoj postavi. Do sada je na 18 utakmica u crno-belom dresu postigao sedam golova, dok je za četiri asistirao, a broj pogodaka je mogao da bude i mnogo veći s obzirom na broj stoodstotnih šansi u koje redovno ulazi špic Parnog valjka.

--------------------------------------------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

--------------------------------------------------------------


tagovi

Filip HolenderFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara