(©Star Sport)
(©Star Sport)

Doček u Novom Sadu, Lalatović u transu: Obećao sam trofej, pokazali smo da ih se ne bojimo

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.06.20. | 21:06

Čestitao je i navijačima Vojvodine što nisu došli na utakmicu u Niš

Novosađani nisu hteli da idu u Niš da podrže igrače Vojvodine u finalu Kupa Srbije protiv Partizana, ali su ih zato dočekali sa osvojenim trofejom koji je na stadion izneo golman Emil Rockov.

Par hiljada ljudi je na stadionu Karađorđe dočekalo osvajače Kupa Srbije i burno iz pozdravilo jednog po jednog uz pesme i baklje. Naravno, u centru pažnje je bio temperamentni trener Nenad Lalatović kojeg je novosadska publika brzo zavolela.

Izabrane vesti

“Zahvalio bi se svima što ste došli u ovolikom broju jer nikad ne bismo ovo osvojili bez vas. Vi ste naš vetar u leđa. Bravo što niste otišli tamo, mi smo vas podržali u toj odluci i svaka vam čast. Želim da se zahavalim ovim mojim divnim momcima jer su oni snaga našeg kluba. Ostavili su srce na terenu. Nije bilo lako osvojiti ovaj trofej u onom grotlu navijača Partizana, ali smo im pokazali da ih se ne bojimo, da smo jači od njih i da smo bolji od njih”, rekao je Lalatović na opšte oduševljenje prisutnih navijača.

Mladi strateg je potom zapevao sa navijačima, a bilo je tu i uvredljivih stihova na račun Partizanovih navijača.

Nije mogao Vošin strateg da se zaustavi u pohvalama i komplimentima Novosađanima.

“Želim da se zahvalim svima ovde. Od prvog dana kada sam došao ovde, prihvatili ste me kao da sam ovde rođen i kao da sam odrastao. Ja se tako i osećam. Kao da sam odrastao u FK Vojvodina. Kad sam došao, rekao sam da ću davati sebe 200 odsto i davao sam. Kako ja, tako i moji igrači, uprava kluba, navijači… Obećao sam trofej i doneli smo trofej. Ovaj trofej pripada gradu Novom Sadu”, poručio je Lalatović.

Publika je posbenim aplauzima pozdravila golmana Rockova i kapitena Nikolu Drinčića


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara