Komentari na vest

Dodić smiruje nervozne: Stiže još pojačanja u Napredak

g

gost1888

pre 10 meseci

Dodić kao trener nula,kao sportski direktor još gori,isterati njega i Nenezića i procvetaće Napredak

Golubar

pre 10 meseci

Ne lozite se nece Napredak ispasti tu je ipak cika koji ima iskustva sa libelom i on to nece dozvoliti.
x

xzy

pre 10 meseci

Da znas nesto, znao bi da njega Napredak ne zanima
s

superliga

pre 10 meseci

scepovic i vukanovic su slobodni koliko god nemam lepo misljenje o scepovicu ipak ima dosta iskustva, u inostranstvu je desetak godina mislim da bi bio pojacanje za vecinu superligasa cak i za vojvodinu kojoj ozbiljno treba spic
V

VladaBg

pre 10 meseci

Koja je poenta sto Napredak ne zeli strane igrace u timu? Jel postoji neki razlog za to? Sa tom politikom ce samo ispasti iz Lige, jer ne mogu da imaju kvalitetan tim ako se budu oslanjali na samo domace igrace, jer nasi domaci igraci nisu kvalitetni. Pogotovo sada kada su dozvoljeni stranci, samo osakacuju sebe i brze ce ispasti. A to bi bilo lose za nas fudbal. Treba da dovode i strance.
v

v1ad

pre 10 meseci

Ma okej su i domaći igrači samo što dok Zvezda pokupi, pa šta ostane iza njih Partizan, Vojvodina, TSC i Čukarički, ostalima, uključujući i Napredak ne ostaje baš mnogo. Ali eto recimo slobodni su Gobeljic i Vukanović, njihovi bivši igrači, koji bi im podigli kvalitet za jedno 30 odsto u ovom trenutku.
V

VladaBg

pre 10 meseci

@v1ad Da, al dal bi hteli? Mada kad moze Suma od Partizana, da sada igra u NP, sto ne bi i oni mogli u Napretku? A tamo bi bili zvezde tima. A vec imaju preko 30 godina, tesko da ce se prodati u inostranstvo.
k

keruzzi

pre 10 meseci

Ovo je ekipa za treći rang takmičenja, direktoru su vezane ruke,jer se ne žele igrači iz inostranstva, a domaćih nema da bi mogli da opstanu u ligi, Znači, od sledeće sezone niži rang.
N

Nenad Ks

pre 10 meseci

Ako dovedu neka pojacanja,ali pojacanja. Ne igrace da popune rupe i igrace raznih menadzera,nego makar 2,3 igraca koji ce praviti razliku. Ovako smo prva ekipa za ispadanje.
c

ciki123

pre 10 meseci

Ovo rečeno znači da na pozajmicu dolazi Mijatović iz Zvezde i Vulić u vezu, barem su to ideje i nešto što je neophodno. To bi bila kapitalna pojačanja, a po meni bi i povratak Igora Ivanovića bio odličan potez, sto bi sve skupno podiglo Napredak za 15-20 golova u sezoni u odnosu na ovo sada.

Nemanja154

pre 10 meseci

Uh to bi stvarno bilo super Vulke Krusevacko dete poznaje klub bio kapiten puno iskusniji,Igor Ivanovic ubica jedne sezone sam vukao Napredak i mali Mijat bi bio pun pogodak! Napred Čarapani!!!!
v

v1ad

pre 10 meseci

Nešto sumnjam da će Zvezda dati Mijatovića, mislim da se dosta računa na njega.