Aleksandar Kolarov (©AFP)
Aleksandar Kolarov (©AFP)

Dogovoreno: Kolarov stiže na početak Zvezdinih priprema

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.05.21. | 16:16

Doskorašnji kapiten srpske reprezentacije uskoro u crveno-belom

Prelazni rok nije još zvanično ni počeo, a Crvena zvezda već je obavila dva senzacionalna transfera!

Aleksandar Dragović je uveliko promovisan, dok je sa Aleksandrom Kolarovom sve dogovoreno i doskorašnji kapiten srpske reprezentacije pojaviće se na početku priprema za sezonu 2021/22, saznaje Mozzart Sprot.

Izabrane vesti

Već nekoliko meseci Kolarov se dovodi u vezu sa dolaskom u klub čiji je navijač od detinjstva, a koliko su crveno-beli ozbiljni u toj nameri potvrđuje i činjenica da pregovore vodi lično generalni direktor Zvezdan Terzić.

Jasno je da će trofejni fudbaler biti u grupi najplaćenijih igrača srpskog šampiona, što znači da će zarađivati oko 600.000 evra po sezoni. Nezvanično se može čuti da je spreman ugovor na dve godine.

Iskusni levi bek dolazi kao slobodan igrač posle isteka ugovora u Interu, s kojim je ove sezone osvojio Seriju A. Povratku titule posle deset godina 35-godišnji defanzivac doprineo je jednom asistencijom u sedam nastupa, a upisao je još tri utakmice u Kupu Italije i jednu u Ligi šampiona.

Uz jaku konkurenciju u redovima italijanskog šampiona, na manju minutažu od uobičajene uticale su i povrede, od kojih je poslednja diskus hernija. Morao je Kolarov i na operaciju leđa, pa je trenutno na oporavku u Italiji, ali veruju u Crvenoj zvezdi da će biti spreman da pomogne ekipi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i da će moći da odigra tridesetak utakmica naredne sezone. Što i jeste njegov prosek kada je igrao za Romu, Mančester siti i Lacio.

Posle reprezentativca Austrije Dragovića i doskorašnjeg kapitena Srbije Kolarova, na stadion Rajko Mitić mogao bi da dođe i aktuelni član Orlova, Nenad Krstičić, ali se na povratak veziste čeka da prvo zvanično raskine ugovor sa AEK-om. Navodono je prekid saradnje dogovoren, međutim, čeka se da Grci regulišu finansijske obaveze prema 30-godišnjem fudbaleru.



tagovi

FK Crvena zvezdaAleksandar Kolarov

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara