Nejmar (©Reuters)
Nejmar (©Reuters)

Dogovoreno: Nejmar još četiri godine u Parizu

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.02.21. | 17:16

Potvrde iz Brazila i Francuske

Bilo je nagoveštaja, tako da niko nije iznenađen epilogom. A, on glasi da će Nejmar još četiri godine nositi dres Pari Sen Žermena!

Kuvalo se to prethodnih dana, ali konačna potvrda da su se dve strane dogovorile oko novog ugovora stigle su sa dve strane, najpre iz Brazila, a onda je potvrdio i francuski RMC Sport. Konačna informacija kaže da su se Nejmar i Pari Sen Žermen dogovorili da produže saradnju i da će novi ugovor na još četiri godine. Ovaj aktuelni važi do juna 2022.

Izabrane vesti

Drugi detalji dogovora nisu poznati, koliku će brzonogi napadač dobiti povišicu i brojne bonuse. Prema najavama, zvanična potvrda iz kluba o novom ugovoru očekuje se narednih dana.

Ako je nešto iznenađenje u celoj priči je kako je glatko prošao dogovor dve strane. Makar u javnosti. Jer, maltene od leta 2017. godine kada je Brazilac napravio bum i za rekordnu sumu svetskog fudbala prešao iz Barselone u Pariz, u svakom prelaznom roku su stizale tenzične vesti da Nejmar želi da ode sa Parka Prinčeva, da je nezadovoljan iz raznih razloga. Te je bio „nadomak“ Real Madrida, te se „sigurno“ vraćao na Nou Kamp...

Umesto nove sapunice narednog leta, imaćemo, valjda, bonacu kada su Nejmar i Sveci u pitanju. Osim što možda tenzije bude na drugačiji način, pošto se sada priča da Brazilac nagovara Lionela Mesija da mu se pridruži u Gradu svetlosti.

Nejmar je do sada odigrao 101 utakmicu za PSŽ, postigao 83 gola, dok je za 46 asistirao. Ono što je bitnije, osvojio je tri titule prvaka Francuske, tri Kupa Francuske, dva Liga kupa, dva Superkupa, ali... Nedostaje mu evropski trofej, pre svih Liga šampiona, a onda i onaj individualni, zbog kojeg je rešio da 2017. ode iz Barse, da bi izašao iz Mesijeve senke – Zlatna lopta.


tagovi

Pari Sen ŽermenNejmarFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara