Dogovoreno: Zvezda poslala novu ponudu, Kabić stiže na Marakanu

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.23. | 15:10

Završena još jedna transfer saga

Nije još sve preneto na papir, ali završena je još jedna transfer saga kada je u pitanju Crvena zvezda. Srpski šampion postigao je usmeni dogovor sa Vojvodinom oko transfera mladog ofanzivca Uroša Kabića, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Strelac gola za Vojvodinu u martovskom duelu protiv Crvene zvezda trebalo bi da se do petka priključi ekipi Baraka Bahara.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je ekspresno delovala kada je u pitanju ofanzivac rođen 2004. godine. Ideja oko njegovog angažovanja rodila se posle februaskog okršaja na Marakani, kada je Uroš Kabić bio možda i najbolji igrač na teremnu. Rukovodstvo Vojvodine je imalo drugačije planove, čekala se konkretizacija posla sa italijanskom Bolonjom.

Navodno za Kabića je bio zainteresovan i klub iz Austrije, ali je na kraju presudila njegova želja. Tačnije, motiv da sa Crvenom zvezdom zaigra u Ligi šampiona.

Istina, pregovori dva kluba dobili su tokom današnjeg dana na intenzitetu. Crvena zvezda je poslala pojačanu ponudu u Novi Sad, pa je rukovodstvo Vojvodine odlučilo da ispoštuje Kabića i pusti ga u Beograd.

Kabić je rođen 2004. godine, a već dve sezone je jedan od najboljih igrača Lala u Mozzart Bet Superligi. Atletski i trkački ja na evropskom nivou, ali će u Crvenoj zvezdi imati paklenu konkurenciju

Novi igrač Crvene zvezde se najbolje snalazi na poziciji desnog krila, mada može da igra na drugoj strani i u špicu. Biće zanimljivo videti kako će ga i u kojoj meri koristiti Barak Bahar.


tagovi

Uroš Kabić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara