©Reuters
©Reuters

Domaći zadatak - možeš li bolje od Miloša koji je najbliži navijačkom snu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 16:00

Dva profesora doktorirala su na tačnim rezultatima sa mečeva Lige šampiona u Madridu i Londonu! Miloš je za 40 minuta bio brži s uplatom od Mladena, a na tebi je da do kraja nedelje odradiš tiket s kvotom većom od 1.040 i dokažeš da si još bolji...

Ko bi se ovome nadao? Pazite dobro, Miloš J, je uspeo da na konto dva tačna rezultata izbije na prvo mesto takmičenja „OSTVARI NAVIJAČKI SAN“! Što je najluđe nije bio jedini koji je pogodio sve u glavu, pošto je do istovetne kvote, 1.040 došao i Mladen M! Caka je u tome što je tiket uplatio nekih 40-tak minuta kasnije, pa vi vidite...

Dakle, sada znaš koga juriš, i koju kvotu treba da prestigneš ove druge takmičarske nedelje... Zadatak nije lak, a mi skidamo kapu momcima koje je obradovalo konačnih 3:3 na Santjago Bernabeu, za kvotu 65, i onih 2:2 iz Londona za koeficijent 16. Izveštaje sa utakmica znate napamet, pa ne pametujemo. Lako je biti general posle boja, zbog čega držimo da danas u „Ludom tiketu“ nismo bez osnova napisali da ovaj tiket „raspamećuje javnost“. To je prosto tačno, i ako misliš da možeš uradi ovaj domaći zadatak. Znamo nije lako,ali pojuri ovu marginu i otputuj na omiljeni stadion uz Mozzart kladionicu.

Izabrane vesti

Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje možeš da povedeš još jednu osobu.

Koji je tvoj navijački san? Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva? Izvoli, dokaži se!


tagovi

takmičenjedobitni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara