Budućnost jedva izbegla blamažu

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.02.20. | 19:04

Vicešampion regularne lige na kraju savladao Lovćen za plasman u finale Kupa Crne Gore – 71:68

Malo je nedostajalo da košarkaši Budućnosti dožive pravu blamažu u okviru polufinala Kupa Crne Gore. Lovćen je u jednom trentuku vodio i sa 18 razlike, imao kontrolu utakmice, ali je na kraju popustio pred naletima kvalitetnijeg tima - 71:68

Kroz pravi pakao su prošli Podgoričani u Baru. Serijom od 13:1 na početku poslednje deonice uspeli su da se približe Lovćenu. Pobednik je bio odlučen u poslednjem minutu.

Izabrane vesti

Hasan Martin je na 48 sekundi pre kraja pogodio za 68:66, potom je Milutin Đukanović promašio otvorenu trojku, da bi na 17 sekundi pre poslednje sirene Džastin Kobs pogodio jedno od dva bacanja.

Gligorije Rakočević je na devet sekundi do kraja ostao sam kao duh i zakucao za 71:70, a nakon tajm-auta Petra Mijovića je Mašan Vrbica brzo napravio faul nad Skotom Bemfortom, koji je realizovao oba penala.

Vrbica je pokušao da sa 10 metara donese produžetak, ali nije uspeo. Najefikasniji u reddovima Podgoričana bio je Kobs sa 14 poena, a Suad Šehović je dodao 12. U poraženom timu Đukanović je dao 20 poena, Rakočević 13, a Vrbica 11.

U drugom polufinalu sastaju se Mornar - Sutjeska (19.30).


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara