Komentari na vest

Došao je trenutak da El Fardu Ben dobije pravog naslednika

A

Astoria

pre gotovo 2 godine

El Fardu Ben je, ma šta ko mislio, zadužio Zvezdu. Vrlo zahvalan na terenu, nije brz to stoji, ali da je bio komletan fudbaler verovatno se ne bi dugo zadržao u crveno-belom taboru, već bi naplatio svoj kavlitet negde drugde. Ovako, možemo biti zadovoljni njegovim učinkom, uz to je i dalje reprezentativac Komora. Vremenom bih mu ponudi ulogu kakvu ima i Marin, da skautira igrače, ali sa afričkog kontinenta. Ionako je više puta izjavio da voli Zvezdu i da Beograd gleda kao svoj grad, to treba ceniti i nagraditi. Lojalnost klubu je vrlo bitna. Gobeljić jeste greška, niko pa ni on sam ne zna kako se izborio za produženje ugovora. To je tip igrača-krljača koji je davno prevaziđen u Zvezdi, ona je prerasla taskav tip igrača, ali očigledno Uprava misli drugačije. Po meni nije čak ni da bude druga opcija na beku. Dešava se nešto slično kao i sa Lolom Smiljanićem u Partizanu i to mi se ne dopada... A za Bukarija verujem da će ubuduće doneti lep novac Zvezdi, kao i Kings Kangva koji je već na prvom meču protiv NK Bravo pokazao o kakvom se igraču radi... Grofa Božovića uključiti u skautiranje, svaki njegov igrač kojeg je preporučio doneo je kvalitet Zvezdi i pravio je razliku. ima njuh za igrače, to je to.
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Ko nije sve Gobeljiću pravio probleme 🤣🤣🤣
ć

ćlčk

pre gotovo 2 godine

forsirati bakajoka sa bukarijem da ih spaja kangva dok prolecu izaa ledja odbrane i ponavljaju se do mile volje.bakajoko nije nesto obucen defanzivno ali i picini je vide ofanzivno orijentisan bek.mislim da na desnoj sstrani kangva bakajoko i bukari pa i mustafa mogu da donesu ozbiljnu brzinu i prave dar mar bar u ligi evrope,d0sta smo bili najsporija ekipa sveta.dajte sansu bakajoku
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Ja se slažem ali upozoravam, NEMA NAPRETKA ZVEZDI DOK IVANIĆ I KATAI DAVE FUDBAL. Kombinacija Kanga-Kangva-Bukari-Bakajoko ima potencijal da muči ozbiljne evropske sile. Ne postoji ta ekipa gde su I KATAI I IVANIĆ glavni koja može da igra ozbiljan fudbal sa ekipama iznad nivoa Rendžersa, Brage, Ludogoreca, Šerifa, itd...To je suva realnost. Jedan može da ostane, drugi ne...ako želimo napredak, to jest.
E

Eraković

pre gotovo 2 godine

@Škrabotima Važno je samo osvajati titule hehe
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Pozdravljam dovođenje Bukarija jer je u takvim godinama da tek dolazi na ono što će ga činiti dobrim ili lošim fudbalerom. Nisam pristalica dovlačenja isluženih promašaja koje ni jedan ozbiljan tim neće, koji su em u godinama em dokazano nemaju kvalitet. Takođe smatram da u prvom timu mora biti 7-8 mladih koji će deliti minute sa nosiocima igre, jer naša deca su darovita ali čim zavrse sa omladinskim fudbalom tu prestaje njihov razvoj i stagniraju. Jbt, povedeš protiv recimo Voždovca 3:0 i ubaciš Gobeljića. Postoji li gluplji potez? Čemu to? Tu odmah treba uvesti mlade da se kale, uče, rastu... Neka i prime gol ili dva, ali tako dobijaš igrače.
1

1389

pre gotovo 2 godine

stalno ja to govorim.. ejj vodis 3 4 nula a ubacujes krsticic srnic pankov ...ajde nek mi pravi zvezdas objasni dali je to korisno
N

Nova priča

pre gotovo 2 godine

Da li ste primetili grobara koji se predstavlja kao navijačZvezde i zabrinuto piše o broju stranaca, kako imamo previše stranaca, ne bi li na taj način stvorio novi predmet interesovanja nekih komentatora ovde. Uglavnom mladih koji padnu na to. Zapravo je tom liku ili likovima briga jer tirulu neće videti ni ove a ni naredne godine jer Zvezda dovosi kvalitet, ne gleda da li je neko stranac ili domaći.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

E moj brati"u, ne sumnjam u tvoj sud ali takvih nedopečenih sa suludim fiks idejama ima i na našoj strani koliko hoćeš.
b

ben i pavkov - Out

pre gotovo 2 godine

PAVKOV I BEN STO PRE DA ODU IZ KLUBA,DA SE DOVEDE DOBAR I BRZ SPIC DA UZ OHIJA CINI TANDEM ZA EVROPU!

Crazy-North_1389

pre gotovo 2 godine

Pavkov odavno nije za ozbiljan fudbal. Čovek se bukvalno vuče po terenu. Definitivno nam treba prvi špic zamena Ohi.
S

Spartnac

pre gotovo 2 godine

Sobzirom Kvalitetom nase lige on moze jos ladno 3,4 godine da igra....i da buse medju najboljima
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Pitanje za upravu sto toliko stranaca sada ima u Zvezdi.Ovo dvoje tek pristiglo,Kanga,Sanogo,Risario,Bakajoko a jos se nisu otarasili Falka i Dijona..Ko ce i kako igrati,ala ce biti nezadovoljnih u svlacionici.
p

punter 4.mil

pre gotovo 2 godine

Tako isto pricate punih 5 godina koliko vas redovno oducavamo od fudbala i koliko titule videli niste! A sto se tice stranaca obrati se tvom rumenoglu iz vase igokeje tamo imate samo 3 Srbina u timu i 85 stranaca placenih po 3-4 miliona poput puntera!
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Dioni je otisao genije, istekla pozajmica, a Bakajoku istice ugovor za par dana…
2

225883

pre gotovo 2 godine

Ocigledne ne pratiš ni malo tim, zato ti je bolje nemoj ni da komentarišeš! Kanga, Ben, Sanogo i Zivkovic imaju srpske papire, a Dioniju je istekla pozajmica. Sportski pozdrav.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Veze ti nemas. Kanga i Risairo nisu stranci. Dioni nije igrac Crvene Zvezde.
S

Strani igrači

pre gotovo 2 godine

Ajde za svlačionicu, nego svi ti stranci imaju neke plate. A znamo da stranci ne dolaze tek tako u naš fudbal ako im se ne sačine dobri ugovori, bonusi itd.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Koliko si ti samo neupućen ili ti je cilj da provociraš... Kanga, Rišairo imaju srpski pasoš, a uskoro i Sanogo. Dioni je već otišao, a uskoro će u Falko.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Kao prvo onom sto se predstavlja punter da kazem da sam zvezdas.Sada idemo redom ajo novine lazu da je Dion jos zvezdin fudbaler onda i ja lazem.Risario Zivkovic NEMA SRPSKI PASOS.KANGA I SANOGO NISU STEKLI PRAVO NA PASOS JER NISU 4GOD ZIVELI U SRBIJI BEZ PRESTANKA.BAKAJOKO POTPISAO 2020 NA TRI I PO GODINE TOLIKO O VASEM MUDROVANJU DA MU ISTICE UGOVOR.MOZE DA MI KAZE GDE JE FALKO OTISAO.
S

Sva vama cast

pre gotovo 2 godine

Ajde ljudi dobro proverite kada je Bakajoko potpisao za Zvezdu i na koliko kada ste svi pametnjakovici.Nadam se da ce te se izviniti coveku.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Za Kangu se ozvinjavsm tu ste upravu.Ima srpski pasos.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Veze ti nemaš. Državljanstvo se dobija posle 3 godine u Srbiji. Rišairo je po majci Srbin tako da nemoj da sviraš, a što se tiče Dionija čitaj tekstove, a ne naslove čovek je u Francuskoj u svom klubu. Ajd sad pali lažovu.
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Prva stvar, Benu kapa dole za sve sto je uradio u nasem klubu i kakve je rezultate postizao. Decko ocigledno jako puno voli Zvezdu i Beograd, kad je presao preko svih šikaniranja od strane naše uprave, koja ga se odricala više puta, a najveća sramota je bila kada ga kao jednog od najboljih igraca tima u tom trenutku, nisu ni registrovali za toliko željenu ligu šampiona. I on je i pored svega toga potpisao novi ugovor, nikad jednu ružnu reč nije rekao, uvek sa osmehom, uvek maksimum na terenu. Legenda! Sramota ce biti ako ne zavrsi karijeru ovde i ako mu se ne priredi oprostajna utakmica na marakani, Druga stvar, Bukari ce morati da prolije mnogo znoja i da pretrci mnogo kilometara da bi mogao u istu recenicu sa Benom. A ja mu zelim da tako nesto postigne i bude vrhunsko pojacanje.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

I Željko Pantić bi voleo Zvezdu da prima 700k godišnje praktično ni za šta. Gurne neke golove na seoskim utakmicama, nema ga niđe u Evropi i protiv Partizana, ali pare ležu na račun redovno.
З

Звездаш до сржи

pre gotovo 2 godine

Што се тиче Букарија ја као неко ко је погледао сваку Нантову утакмицу прошле сезоне и сваку Гентову претпрошле могу да кажем да је он мачка у џаку. Може да експлодира, а може и да не буде ништа од њега. Његов главни адут је брзина и углавном чека лопту са десне стране и кад је прими трчи брзо напред ка корнер застави. Е сад видећемо како ће Станковић да укомпонује све то.
V

Vic

pre gotovo 2 godine

Ti si Zvezdaš do srži baš kao što si gledao svaku utakmicu Nanta i Genta prošle setone.
D

Djovani

pre gotovo 2 godine

E svaka ti cast, sta si ti rekao. Moze da ekaplodira a moze i da bude los. Pa koja je treca opcija majke ti? Svaki igrac moze da bude dobar ili los. Strasno ko komentarise sve
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

I gledao si bas Gent i Nant poslednje dve godine? 😄 Pa svaka ti cast na vidovitosti!
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

Cuj ovog Ben Spiridonovic,Falko desna krila!? Spiridonovic je dobar za splavove i ako nije desno krilo,a Falko je vrhunska klasa jedna klasicna 10 ka,a ne desno krilo.Decko nikad nije dobio sansu u kontinuitetu,a kad god je igrao,pokazao je da je umetnik.Cak je i indijanac Risairo dobio vise prilika od njega.Za Bena sta reci..Covek je legenda kluba i on je drugi napadac,a ne desno krilo.
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Od debelog nije tesko biti bolji, a i brzi, ovaj nece valjda kao i on da odigra 14 derbija i ni ne sutne loptu na gol Partizana.
@

@lazni Zvezdas

pre gotovo 2 godine

Kad pominjes Bena treba da stanes mirno! Posto smo apsolvirali da si fudbal igrao samo na fizickom, nemas kredibilitet da pricas o fudbalu...a posebno o kvalitetu igraca koji je Zvezdi jako mnogo dao! Samo ti to ne vidis, jer se ne razumes u ovaj sport...nije ti ovo Soni!
B

Biće stručnjaka

pre gotovo 2 godine

Bukari ima manu što nije igrao jermensku ligu i napunio statistiku, tada bi neki stručnjaci ovde bili preoduševljeni. Posebn priča je visina transfera od 2 mil pred istek ugovora, što i govori o kvalitetu. Međutim, ta 2 mil će biti razlog da se ovde očekuje neki Nejmar iznad Nejmara. Bukari ima predispozicije da bude najbrže i najbolje krilo pored Magika, ali ta 2 miliona će zaista biti težak smor po pitanju ovih stručnjaka po komentarima. Već protiv Domžala mora da postigne gol i asistenciju i da niže protivnika u svakom napadu, inače je promašaj. A u evropskim uslovima ta cifra nije ništa.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Pitanje za ove u upravi nego sta ce toliko stranaca u Zvezdi ovo dvoje tek pristiglo,Kanga,Sanogo,Risario,Bakajoko,mozda ih jos samo sam zaboravio.Bena ne vodim kao stranca jer ima nas pasos.Predpostavljam da idu ka tome da daju i Kangi nas pasos.
O

O Bukariju

pre gotovo 2 godine

Bukari je igrač koji je u sprintevima bio potpuno ravnopravan ako ne i brži od igrača PSG-a. Neko ko predribla Kimpembea, Nejmara i Bernata na utakmici svakako ne može biti nikakav kakvim ga predstavljaju ovde neki komentatori, a da ga nikako nisu gledali. Takvi komentatori bi se više oduševili sa nekom bombastičnom statistikom iz Azerbejdžana. Trener Nanta jw i u medijima izjavljivao da želi da zadrži Bukarija na novoj pozajmici ili otkup, ali do toga nije došlo, Zvezda je poslala bolju ponudu i za Bukarija i za Gent. Tamo bi ulazio sa klupe po pola sata ili poluvreme, a ovde ima priliku da igra dve LŠ uzastopno i bude standardan u timu. Prvi će se pokajati i pisati o njemu sve najbolje ovi što sada pišu svašta o njemu.
G

Gosthagagagaga

pre gotovo 2 godine

hahahahahahahahahahahahahahahaa je l' moguce da si ovo napisao? hahahaahhaha hahahahahahahagahhahahahahahahahahaha
S

Somborac

pre gotovo 2 godine

Zvezdin Mane
S

Samo da dodam

pre gotovo 2 godine

Ps. Izguglajte reakcije navijača Nanta. Nema negativnog komentara. Uglavnom žale što nije ostao u klubu i smatraju da bi dodatno napredovao. I oni se pozivaju na izjavu trenera koji je izjavio da želi da Bukari ostane, ali nije sve do Nanta. Izgledada će im otići i glavni igrač levo krilo Sajmon, pa otuda nekakva zabrinutost možda. Bukari je igrao na svim pozicijama u napadi, a najviše na desnom krilu. Pored super brzine odlično se pokazao i u defanzivi, što Stanković ceni.
J

Još malo

pre gotovo 2 godine

A što se tiče Genta, tamo je imao neki problem budući da nije bio u sastavu za utakmicu nekoliko utakmica pred kraj sezone, pa je onda prosleđen u Nant na pozajmicu. Verovatno nešto do trenera jer nije bio povređen. I ovde je neko napisao da je imao prilike da ga upozna i da je ok momak, da nije nimalo nadmen, kao ovi neki Mesiji iz Izraela što dođu ovde da dele lekcije sudijama.
J

Još malo da dodam

pre gotovo 2 godine

Dakle, u Gentu je bio standardan 90 minuta sve do početka februara kada naprasno nestaje, uđe na 3,4,5 minuta a onda par utakmica pre kraja prvenstva i van stastava. Posle 3 kola nove sezone u avgustu ista situacija i pred kraj prelaznog roka odlazi u Nant. U Nantu je propustio 3,4 utakmice tokom cele sezone.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Bukarijev jedini problem je tehnika u završnici. Da to ima koštao bi 30+ miliona i mi bi njega šetali kožicu. Nerealno dobra kupovina, pogotovo s obzirom gde smo nedavno bili. Treba ga dobro ugostiti i čuvati mu ledja od BG-skih sponzoruša. To je to.
S

Sloga 1983

pre gotovo 2 godine

Mr. Mrkela, where is Falco?
K

KBC

pre gotovo 2 godine

Polako sa predviđanjima... Da bi došao do Benovog učinka i nivoa mora još dosta, dosta da radi... Pa dečko još nije odigrao ni minut, a već poređenja...
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Ne daj boze da ima ucinak kao Ben, 14 derbija 0 golova, lik sa najgorom statistikom u istoriji vecitog derbija.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

zgendas79-druze menjaj boje pod hitno!!! Mentalitet, stav, i nezahvalnost te svrstavaju tamo...
M

Malj

pre gotovo 2 godine

a onda se probavalo Boze
G

Gostvssv

pre gotovo 2 godine

Nikakav igrac da zna nesto ne bi igrao za mezimicu
D

De

pre gotovo 2 godine

Jok,igrao bi za drzavni projet partizan.
F

Fejnord 8.kom

pre gotovo 2 godine

Rece navijac kluba koji cak 5 punih godina jedne jedine tirule video nije a LS preko 20 godina i koga siluju petlici iz Fejnorda sa 8 komada po mecu i ribari iz Flore koji amaterski igraju fudbal!
1

11

pre gotovo 2 godine

Ben je klasa i može u zubima da nosi sve ove koji su mu nazovi konkurencija
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Debeli je smesan, pazi podatak cak 14 derbija cak 0 golova. Bruka i sramota od tvoje klase. Pre ce Borjan dati gol Partizanu nego debeli.
G

Ghost11

pre gotovo 2 godine

Još levi bek i napadač
T

Terzinjo

pre gotovo 2 godine

I desni bek.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Ben je minus u Zvezdinoj igri, nadam se da nece dobiti naslednika vec da cemo dobiti znacajno boljeg igraca od Bena,
A

Aimar

pre gotovo 2 godine

Ti nemas pojma o fudbalu,Ben je jedan od najboljih stranaca koji je igrao u Zvezdi i po statistici i generalno gledano,prve godine kad smo usli u Ligu sampiona sam nas je uveo dao toliko bitnih golova..
T

Treba nam Spic

pre gotovo 2 godine

Tako je Slazem se potpuno, Pavkov i Ben sto pre da odu iz kluba,najsporiji spicevi u celoj Evropi!
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Treba nam dobar Špic neki razbijač, da to upotpunimo i sve je super ostalo..... Ohi je moćan špic, koji ima njuh, ali mu treba puno prilika za realizaciju. Lijevi bek takođe obavezan, a sa desnim ovo što imamo neka nam je Bog u pomoći...
o

otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Nadam se da gresim, ali meni Bukari uopste ne uliva neko preveliko poverenj. Cinjenica je da je brz i da ce nam otvoriti mogucnost napada i po desnoj strani terena, ali opet msm da ne vredi 2 miliona evra....
T

Tbor

pre gotovo 2 godine

Ovih dva miliona je milion od pre par godina, sve su cene skocile, pa i cene igraca. S obzirom da je doveden igrac iz Lige petice, uopste nije lose uopste. Partizan je milion platio Kuli Fejsu pre deset i vise godina, a recimo jedan Suma je doveden iz Slovacke za 1.6 miliona.
ч

чубурац

pre gotovo 2 godine

Убиједити Немању Радоњића да се врати или Ђуричића.Уз наравно нападача и задњег везног супер тим.Увијек за бољи помак фале 2 до 3 права појачања.
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Mislim da kada komentariste i zelite da budete konstruktivni u misljenju, da isto tako budete i realni i da poznajete fudbal i danasnje prilike u njemu. Prvo Radonjic ne zeli da se vrati sada u Srpski fudbal, jer decko ima fantasticnu platu u Marseju i zeli da se jos dobro naplati mozda i jacim transferom i pokusa da igra u nekom solidnom Evropskom klubu jer je mlad. Drugi prozvani ili ti Djuricic tek ima odlicnih ponuda na stolu i pitanje da li ce ostati u Sasuolu gdje ima primanja blizu 800.000 eura a kako se prica zele ga puno bolji Italijanski klubovi...tako da morate da budete realni i ne ostavljate komentare koji nemaju nikakvog smisla!
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Sve je to lepo sto ste napisali o Benu samo je problem sto ni njega Stankovic nije nesto mnogo koristio u jacim utakmicama prosle sezone. Obicno bi Katai otisao da igra desno, Ivanic ostao levo a Srnic pojacao sredinu sa Sanogom i Kangom. Tako je bilo u derbijima i Ligi Evrope. Ben bi usao negde u drugom poluvremenu. On sve vise gubi na brzini a nije neka opasnost iz driblinga ili suta sa distance. Njegova najveca vrlina je ulazak iza ledja odbrane i kupljenje otpadaka. Od njegovih "zamena" koje ste nabrojali, Kafu je svima izgledao tada kao vanzemaljac (mislim, i Ludogorec nam je izgledao kao takav u to vreme), o Garsiji i njegovom losem koriscenju od strane Milojevica sam vise puta pisao, da se ne ponavljam, Falko nije uspeo nazalost, nesto do njega, nesto do pogresne pozicije u timu, a Jirka i Spiridonovic nikad nisu bili ozbiljne opcije.
M

Manolas

pre gotovo 2 godine

Zvezda polako gubi svoj identitet sa ovolikim brojem crnaca. Omladinska skola je izgubila svaki smisao kad zadnjih 5 godina ne mogu da se izbace 3 ekstra talenta ofanzivnih karakteristika a da su naseg porekla. Nije ni cudo sto se cekaju Ovi promasaji da proigraju kad iz omladinaca ne moze da se izbaci par igraca koji mogu da odigraju kao Ovi promasaji. Deki ce da napravi legiju stranaca do kraja ugovora. Katai makedonac,Ivanic crnogorac,sanogo,bakajoko,dioni,kanga,kangva ,bukari,borjan kanada. Nemamo identitet I pecat nase omladinske skole na rezultate poslednjih 5 godina. Pozz.
Z

ZV

pre gotovo 2 godine

Napusti internet
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ajd napusti internet sa svojim budalastinama.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ajd napusti internet sa svojim budalastinama.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Omladinske škole gube značaj.Ni Barcelona ni Ajax nemaju toliko igrača, iz svoje škole,u prvom timu.Kod nas je to put da se zaradi novac na prodaji mladih igrača a ne za stvaranje ozbiljnog tima.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Omladinska škola? Pa znači na silu treba da guramo nečije kombinacije tipa onoh Lekovića koji je navodno talenat a eno ne zna dečko odbranu da igra što mu je primarni zadatak? Ili one blizance Mituljikiće koji se jedva snalaze u drugoj ligi? Slažem se ima tu i onih koji a se može dati šansa kao npr Stanković i Knežević ali maninas toga smao omladinska škola.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Boze kakvih kretena ima u ovoj nasoj zemlji, dobro je da jos uvek postoji!!!
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Jesu li stranci (ili crnci kako ti volis da kazes) krivi sto ne izlaze igraci iz omladinske skole? Jesu li oni krivi sto je Veljko Nikolic metiljav i sto bezi od svakog uklizavanja (i pre povrede)? Dosta vise sa tim "zli stranci uzimaju mesto nasoj deci" pricama. Izlizane su i dokazano glupe.
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

sta pišete ben je rezervna opcija vec godinama
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Bas to, debeli je prosle 2 sezone sve jace utakmice bio rezerva, a ovde ga neki dizu u nebesa, a on za 5 sezona nije dao gol Partizanu na derbiju, jbm ti klasu.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Bice Bukari dobro pojacanje,2 gola i 4 asistencije u francuskoj ligi 1 uopste nije lose ako se uzme u obzir da je vecinu utakmica ulazio sa klupe,kakvu bi tek statistiku imao da je bio standardan
d

djovani

pre gotovo 2 godine

Mislim da sa jednim dobrim napadačem imamo odličnu ekipu. Treba videti kako će Stanković da uklopi Kangu, Kangvu i ivanića, kada bi svakom od njih našao adekvatno mesto i dao im zadatke kako treba mislim da bi u napadu plesali. Bukari, stvarno obećava jer prvi put dovodimo igrača koji je u takmičarskom ritmu. Mislim da uz napadača ova ekipa može dosta. Pićinija treba videti prve dve tri utakmica, ako bude opet mlak i kilav odmah treba naći zamenu makar iz omladinske škole, bolje da greši klinac nego italijan koji ima godine i neće igrati bolje nego što igra.
G

Gostim

pre gotovo 2 godine

ako i sad budete na minus 5 bice opet kme kme vučko grobar
B

BoraB

pre gotovo 2 godine

I ja se nadam, ali kako si došao do zaključka da Bukari obećava? Jedino ako si gledao sve treninge od trenutka kada je došao.. nije mi jasno da ga ni Gent ni Nantes ne žele u svojim redovima ako je toliko dobar.. nije neka velika cifra u pitanju pa da ne mogu sebi da ga priušte a mi možemo, ali ajde videcemo.. tačno je da nam treba konačni jedan pravi golgeter, sve posle prvog mandata Boaćija je limunada..
@

@bora b

pre gotovo 2 godine

Rekao sam na osnovu toga da je igrao kvalitetnu ligu i da nije bio povredjen pa vracen iz povrede i ostalo. Ima 23 godine, igrao je realno duplo jace kige od nase i to solidno. Nigde nije bio bitan igrac, kod nas kad mu daju na znacaju i bude standardan moze da ekaplodira. Niko ne moze da zna sad da ce tako biti ali ima dobrih osnova za to.