Aleksandar Dragović (©Star Sport)
Aleksandar Dragović (©Star Sport)

Dragović: Drugi put nam se dešava isto, moramo to da promenimo

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.10.23. | 23:14

“Hteli smo da pobedimo, ovo je naš grad, naš stadion“, kaže kapiten posle utakmice

Drugu utakmicu zaredom Crvena zvezda do gola stiže posle reakcije VAR sobe, ali opet je doživela sudbinu meča protiv Mančester Sitija i primila dva brza gola u nastavku utakmice.

Ovog puta aktuelni šampion Srbije uspeo je da se izvuče sa ivice ambisa i stigao do 2:2, mada je tako malo nedostajalo da bude i 3:2 posle nekoliko dobrih šansi Aleksandra Kataija.

Izabrane vesti

Zvezda je napadala, pokazala snažnu reakciju u završnih pola sata i uzeo bod koji ostavlja nadu u evropsko proleće. Kapiten Aleksandar Dragović ipak nije potpuno zadovoljan...

“Kad bih znao, promenili bismo nešto. Moramo da analiziramo ovo, drugi put nam se dešava“, rekao je Dragović za TV Arenasport posle utakmice.

Sleže ramenima, ali shvata da je bod ipak realnost, jer je lako moglo da se desi da Zvezda ostane bez ičega.

“Dovoljno je što smo uzeli bod. Bili smo bolji, šteta je što smo ponovo u ranoj fazi drugog poluvremena primili dva gola. Na kraju smo uzeli bod. Hteli smo da pobedimo, ovo je naš grad, naš stadion. Imamo još četiri utakmice, borićemo se koliko budemo mogli“.

Gotovo ni iz čega Crvena zvezda je stigla do boda zahvaljujući pogotku Osmana Bukarija uz odličnu asistenciju Žan Filipa Krasoa. Gol i asistencija za reprezentativca Gane, zbog čega je izabran za igrača utakmice.

“Osećam se dobro, zahvalan sam saigračima i trenerima. Drago mi je što sam izabran za igrača utakmice u Ligi šampiona i srećan sam zbog toga, ali šteta što nismo pobedili“, rekao je Bukari.

Sledeći meč u Ligi šampiona Zvezda igra 25. oktobra kao gost Lajpcigu.



tagovi

Osman BukariAleksandar DragovićFK Crvena zvezdaLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara