Komentari na vest

Dragovićev testament: Vi zvezdaši, bivši igrači, što se kunete u klub...

c

cirkus*

pre 22 dana

Hahahaha testament,a o pokojniku sve najlepse hahahha cirkus
H

Hit

pre 22 dana

Zuljao klupu u Bayeru,svakako bi dobio nogu,a namestene titule mu bas ono kao znace,pa je kopao rukama i nogama da pobegne iz crvene ljubimice.
B

Bayer04

pre 22 dana

Od kada je otišao klub je procvetao i vinuo se u krem evropskog fudbala. Toliko o najboljoj štoperčini svih galaksija. Hvala ti Dragoviću, bez tvig odlaska ne bi došla ni titula u Bundesligi.
S

SULTANAT

pre 23 dana

Hvala mu za trofeje za vreme aktuelne vlasti.
s

sinatra

pre 23 dana

najvise od svega je da je ispravsn , iskren , dobar covek koji kaze sve sto misli bez uvijanja za dobrobit svih . To je odlika kapitena i velikih igraca . Dugo Zvezda nije imala kapitena kao sto je Dragovic
R

Reall

pre 23 dana

Hvala na svemu veliki čoveče i igraču.
H

Herakle

pre 23 dana

Ako odlazak Bukarija i Dragovica znaci da ostaju svi ostali o da sledece godine tim treba da izgleda Glazer - Desni bek, Spajic, Babic, Levi Bek - Grujic (Racic), Hvang - Olainka (Novi Levi bocni u rotacijj), Ivanic (Novi centralni)u rotaciji), Desni bocni , Radonjic? - Ndiaje. Na klupi decu iz svoje skole.
G

Gost233

pre 23 dana

Marakana je u Brazilu.
j

jedini

pre 19 dana

aktuelni stadion sa tim nadimkom je u BG ta o kojoj pricas zarasla u korov bez zvanicne utakmice vec sest godina...
A

Acaaaou

pre 23 dana

Svaka cast I srecno. Pokazalo se I opet izreka skim si takav si, prvu sezonu je dosao iz ozbilinog fudbala I tako je I odigram drugde dve utopio se u Nas nivo fudbala.
H

Hyypia

pre 23 dana

Hvala Drago za sve! Sve najbolje u nastavku karijere.
M

Mučak

pre 23 dana

Joj kad čujem ove priče i busanja.. Preteruje se!! Niko ne moze da se poredi sa Ninetom vojnikom! Ide ploča komunjarska, pa tek onda redom.. Dragovicu svaka čast, na svemu, ali da se zapamti da je dosao u zvezdu koja igra LS ! Ne u onu zvezdu gde se iskljucivala struja i voda!
z

zivela

pre 23 dana

istina. nine krio od zene bolju ponudu u grckoj. istinska ljudina.
s

secam se

pre 23 dana

Kad je udario ćušku erakovicu ispred juga, nakon jednog zvezdinog gola kad je ovaj slavio pozivajući Grobare... Sjajan protivnik, sjajan igrač i momak za primer. Ni jedna ruzna reč ili ružan gest upućena Partizanu. Iskreno veoma mi je drago sto odlazi iz zvezde. Sve najbolje u nastavku karijere i da se ne srećemo više 😂
д

дон јое редингон

pre 23 dana

Све...Све...Све...Најбоље...Алекдандре...
D

Djoooleee2

pre 23 dana

Takva klasa igrača teško će da zaluta u bliskoj budoćnosti.Ovo je bila čast od Boga na ovakvom čoveku a igrač manje više
O

Ok

pre 23 dana

Totalno netacno. Sve Srbe ovde vezuje majka Srbija ma gde na planeti bili. Hvala Dragovicu za ljubav i partije. Idemo dalje. Kako stoji prica sa Babicem, Lukovicem. Tu je Degenek oporavice se. Odbrana ne trpi strance. Komunikacija da ne razglabam. Levi bek. Ima li takvog u Srbiji.
N

Nenad1246

pre 23 dana

Eno Siti sve Englezi u odbrani.
D

Dajbrepare!

pre 23 dana

Hvala Gospodine! Kada je mogao da unovci svoj imidz on je dosao u raspaku CZ! Od Vidica nismo imali ovakvog odbrambenog igraca! Veliko Hvala i sve najbolje!!!
Z

Zvezda 91

pre 23 dana

Srecno ti bilo legendo i hvala ti na svemu.
E

Eseks

pre 23 dana

Pravo je vreme da ode i hvala mu na svemu..Zamena mora da bude neki veoma brz stoper jer Zvezda izlazi visoko..Djiga moze da napreduje,Spajic je dobar al fali jos jedan brzi od obojice.
j

jes

pre 23 dana

Doći će ti Babić kiksara.
E

Eseks

pre 23 dana

Babic nije tip stopera za Zvezdu..On je za timove sa 3 stopera nisko
S

Stranac1

pre 23 dana

Drugcije gledano 512.000 Evra godisnje je jako dobro i lepo igras tebi malo po Srbiji, tvoj jezik Hrana,Kultura,Vera,Zemlja + Laganica Liga Sampiona uvrk bez da se oznojis. J. i reprezetaciju i ozbiljan tezak i naporan fudbal.
S

Sizzle

pre 23 dana

Pohvale za tekst.
n

nemanjić1190

pre 23 dana

Dragović će ostati upamćen u istoriji Zvezde,ne kao vanserijski fudbaler,bilo je kud i kamo boljih.Ne kao najborbeniji,iako je prolio mnogo znoja i davao svoj maksimum,ali bilo je i borbenijih i srčanijih.Nece se pamtiti ni preterani uspesi,iako je bio uspesan.Ali Zvezda je nekada bila daleko uspesnija.Ali,svakako ce ostati upamcen kao jedan od retkih,ako ne i onaj koji je pretrpeo najveci finansijski gubitak dolaskom u svoju Crvenu Zvezdu,kako bi ispunio decacki san i san svoga dede Dobrivoja!I to je dosao u najboljm igrackim godinama.Ali tu treba napomenuti i podvuci jednu cinjenicu.Drago,nije dete sa beogradske kaldrme,nije dete koje je odraslo od Subotice do Vranja,nije dete sa Balkana gde je srpski narod vekovima i gde je svoj na svome,bez obzira kako mu se drzava sada zove.On je dete,odraslo u Beču.Njemu je maternji jezik vise bio nemacki nego srpski.Ali je zarazen tim ludim virusom,kojim se zaraze nasa deca od Sidneja do Toronta,a to je Zvezdastvo.Hvala na svemu Alex i puno srece u karijeri i zivotu! broj jedan.Odrastao na ostrom alpskom vetru izmedju
N

Nekac035

pre 23 dana

Hvala Dragovicu, i srecno!!!
1

1234567890

pre 23 dana

Ala ste svi vi bolesnici!!!
D

Doktor Igor

pre 23 dana

Srdjan Babic zamena. Uskoro potpis. Srecno delije
a

ajde tupi

pre 23 dana

Kakav Babić rupetina i kiksara gora od svih ovde navedenih.
I

Ivan..

pre 23 dana

Decko je vec bio u Zvezdi, ne tako davno. Tada ga niko nije primetio, a sad vraca kao veliko pojacanje... Kako je lako manipulisati vama. Isto tako i Pankova mogu da vrate i predstave kao terminatora, koji se vraca sa brutalnim iskustvom.
A

AaaReal

pre 23 dana

Babić je Van Dijk za nas
L

Lazaros

pre 23 dana

Остадосмо без најбољег, без главе тима!! Срећно Драго и хвала на свему 💪. Видим продали смо Лековића, оде Драговић, Милуновић и продали смо младог штопера Африканца у Арабију!! 4 штопера отишло за 3-4 дана како ће то да надоместе, видећемо дал ће бити адвекатне замене! Отишао Букари Следећи су Хванг. Пруцев, Глазер!! Већ смо узели 12.000.000€ на Букарију 7милиона 4 Лековић 800.000 Млади Африканац Узећемо још око 15 милиона на осталим трансферима Скоро 30 ће бити. Нека скрпе екипу, ако могу
G

Gost 1

pre 23 dana

Bravo novinaru za tekst.

Delija

pre 23 dana

HVALA DRAGOVICU, HVALA DEDI ZLATOJU! " KAKAV DEDA TAKAV UNUK" Uz Milijaša, Nineta, Marina jos jedna velicina koja je dosla iz ciste emocije i ljubavi prema ZVEZDI. RESPEKT.... SVE NAJBOLJE LJUDINO!!!
ш

шуми

pre 23 dana

какав бре Милијаш па тај је играо у Звезди јел нигде није могао да оде као и Сале Илић
h

hehehe

pre 23 dana

Osvojio par namestenih titula, izvozan u Ligi Sampiona i tako je usao u legendu.
P

Prti

pre 23 dana

Ninkovic i Dragovic simboli ljubavi prema klubu!

Delija

pre 23 dana

Milijas, Marin!
V

Vaske_tb

pre 23 dana

Ninković? Čovek pobeže nakon jedne sezone.
S

Srećan put

pre 23 dana

Dragović je bio najslabija karika u zvezdi posle Rodića u odbrani. Spor, ne izlazi na igrača brani se u 5 metara blokom.
K

Kalabasas

pre 23 dana

On je sebe degradirao prelaskom u zvezdu iz budeš lige,leverkuzen,reprezentacija Austrije....svaka mu čast kako je glavu podesio da igra po surdulici i ivanjici... Nije imao u zvezdi podrsku morao je da vuče za dvojicu...prvo onoga nesrećnika vujadina,posle klinac erakovic...sada ndika... Da je imao pravog stopera uz sebe,kvalitet približan njemu,zvezda bi imala puno jacu odbranu, bolje rezultate u evropi... Sada u becu priprema za neku funkciju...
S

Saša_PFC

pre 23 dana

Polako...neznam zasto novinari pisu bajke o odlasku Dragovica.Hajde da sacekamo neko vreme 2-3 meseca pa da zvanicno cujemo koliko je para oprostio C.Zvezdi ili se mozda cak pojavi tuzba.Znamo da se Katai-u duguje oko 1.mil.evra sto u najmanju ruku je ista situacija i sa Dragovicem.Slusali smo isto tako o nikad lepsem rastanku C.Zvezde i Bahara dok zvanicno nije stigla tuzba i klub mora da placa coveka veoma ozbiljnu kintu iako vec mesecima nije u klubu.Tako cemo saznati u nemo dogledno vreme i dugovanja prema Dragovicu a svi znamo da je zadrzan u klubu ove sezone sa kapitenskom trakom i bajkama o LŠ sto svi znamo kako je zavrsena.Zvanicno je C.Zvezda proglasen kao najgori klub Lige Šampiona...
D

Darko1101993

pre 23 dana

Los si covek igrao si ove utakmice svi znamo kakve, slavio si ove titule uz znamo cilju pomoc osvojene. Prozivao si partizan i sladio se nasom patnjom u ovoj državi gde ni Real ne bi osvojio titulu pored vas postenih. Sve ce se to vratiti tebi i tvojoj porodici videces vrlo brzo
z

zaks

pre 23 dana

Vama se sve vraća, godinama.
U

UJKA MITKO

pre 23 dana

Vratiće se porodici ? Klasičan navijač partizana, kad ne znaju šta će, onda udri po porodici, ženi, deci, avangarda je to, sekta bolesna
f

fiki44455

pre 23 dana

ajde jos placi 😊
c

cccc

pre 23 dana

Mišljenja sam da kapitensku traka nije bila za Dragu. Ne što on to nije zaslužio nego što sam par puta primetio da nije on taj tip koji će podviknuti na saigrača kada je neozbiljan i nekoncentrisan ili nema volje da se bori.
d

druze

pre 23 dana

ko bi se borio kad vidi na sta ovo lici,titula upisana u prvom kolu
1

1912

pre 23 dana

Jeste bio za kapitensku traku. Kad Šerif recimo nije mogao da postigne gol iz desetine zicera jesenas većina saigrača je širila ruke misleći da li je ovaj normalan, Dragović je jedini prilazio da mu pruži podršku. To su odlike pravog kapitena.
S

Sima Arauho

pre 23 dana

Da li ove srcecepajuće tople ljudske priče o "deda Radivoju","Kninskoj koloni","bombarderu iz Bečeja" sami izmišljaju ili je to neka direktiva?!

gemathegreat

pre 23 dana

Pa Vokri je umro a Prekazi nikome nije interesantan.
Н

Нико као ја

pre 23 dana

Било би добро пробати са Стефаном Митровићем из Хетафеа као заменом.
p

podesen

pre 23 dana

A deda Zlativoje sta veli.
m

markogg

pre 23 dana

Veli da ti se nakrsimo
g

gosttttttztt

pre 23 dana

Sad kad vrate Jovanovića panja iz Čuke ili produze ugovor djedu.
D

Drpeki

pre 23 dana

Šta ti pričaš druže ima odličnu sezonu jel si pogledao uopšte neku tekmu Čuke ?
g

gostttttttttt

pre 23 dana

Lepo si rekao u Čuki.
s

samo neka cepa u čukiiiiiii

pre 23 dana

Drpeki. To je kao sa konja na magarca.
s

shommy

pre 23 dana

Dosta je, ostah bez suza...
C

COOL

pre 23 dana

Hvala mu za sve i srećno mu bilo gde god da nastavi karijeru. Ostalo je mnogo posla za upravu i stručni štab,neće im biti lako.
а

ађутант

pre 23 dana

Да није било Драговића, Сремчевић никада неби видео Звезду.Шала на страну, велико хвала.Родић и Катаи би морали бити искрени према себи, као Драго...Замор материјала?
a

a smeta

pre 23 dana

vam pavlovic jer igra za naci nemacku..a ova Srbenda jedva izdrzala u bg...jer je bio limitiran za bundesligu..
p

prti

pre 23 dana

@a smeta limitirao je on vas grobare za sva vremena ne znam samo iz kojih rupa izmilite posle polivanja u svim sportovima i pored velike pomoci drzave i najvecih budzeta u istoriji sporta u Srbiji.
S

Slaba odbrana

pre 23 dana

Kakavje to majstor,kad se setim kako je Zvezdu izbacio iz LŠ protiv Šerifa
S

Slaba odbrana

pre 23 dana

Zaboravio sam Rendzers kaga ga je lopta pogodila za 1:1,stvarno je baksuz bio....
Z

Zvezda le

pre 23 dana

Znači istina je da kreće rasprodaja zbog izbora. Bilo bi dobro ako ostane para dovesti bar jedno krilo pa makar i free agent bio.
8

8

pre 23 dana

Zvezda i Partizan su DRŽAVNI PROJRKAT JOŠ OD 45-te , a ne kruga dvojke .
Л

Лаик

pre 23 dana

Наставио си низ, вратио наду сваком Звездашу да она истинска, фудбалска емоција и даље постоји. У ова накарадна времена, када лицемерје влада на сваком кораку, људи попут тебе враћају наду да долази боље сутра. Хвала ти што си изабрао Србију, њен највећи клуб, што си испунио дедин и свој дечачки сан и што си нас винуо у висине. Видимо се Драго, све најбоље у наставку каријере.
G

Gorostas

pre 23 dana

Jel pojeo seme, jel ispljuvak plovnim Llaza neandertalus? A jeste smekeric, sin mu je belosvecka protuva iz Brisela. Go.nari i jedna u drugi
A

Ala ti je

pre 23 dana

Drago navukao kompleks ahahahs
Н

Нико као ја

pre 23 dana

АЛЕКСАНДРЕ ДРАГОВИЋ ВЕЛИКИ СИ ЧОВЕК И ЈОШ ВЕЋИ ЗВЕЗДАШ ХВАЛА ТИ ЗА СВЕ!!!
1

1RS

pre 23 dana

Naklon do poda legendo! Objasnio si neke stvari...
Н

Нико као ја

pre 23 dana

Човек у ситуацији кад је могао да бира где ће да игра за много већи новац(слободан играч) дошао у Звезду из љубави. И кад је видео где је дошао(играш поштено, трудиш се, тренираш, и све што освојиш освојиш поштено на зној и суви квалитет, а онда се појаве људи који ти кажу да си ти украо, да си наместио, да си потплатио и извршио притисак, (јер су они то све радили, па из свог искуства мисле да то сви раде) онда се покајао, али је љубав према Звезди била толика да останеш још две године.

Sakur

pre 23 dana

Ma bre platio je on zvezdi da igra
O

O pa gde

pre 23 dana

Si nakur.Da li si se oporavio od metle.Vidim da ti Piksi oduzeo mladost a Dragovic starost.
p

podesen

pre 23 dana

Milion evra po sezoni plus bonusi,lepa ljubav bila.
Г

Геџа - Србијанац

pre 23 dana

А, што се јавља овај Шакур? Како се пронашао и како зна на кога си мислио у коментару?!
V

Veliki Drago

pre 23 dana

Jedan pre preozbiljan i odgovoran momak srbskog imena,a germanskog mentaliteta,odgovornosti i samopregora...Častan,čestit,prepošten...Bila je čast gledati ga i biti savremenik. Na žalost ova i ovakva Zvezda s ekipom na vlasti,najiskrenije,nije mu dorasla! Pozdrav majstore i srećno. Kažem to a oči pune suza...
M

MileSrbin90

pre 23 dana

Hoces reci da su Germani ...Časni,čestiti,prepošteni...????? Prijatelju ne(blamiraj) se. 30 godina zivim u svabiji i mogu ti reci da su nemci svakakvi ali casni i cestiti sigurno nisu.
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

Samo da vas pitam nešto, da li vas je bar malo sramota da svaki put kada se pominju igrači koji su se vratili u Zvezdu, uvek samo Ninković Milijaš Ninković Milijaš. Hoćete bar jednom napisati ime NIKOLA LAZETIĆ, ali samo jednom. Koji se vratio u Zvezdu u najtežim trenutku u istoriji Zvezde. Koji je imao deset puta veću karijeru od Ninkovića i Milijaša. Ali ne, samo Ninković Milijaš Ninković Milijaš. Hvala svima koji su se vratili i pomogli Zvezdi, ali uvek izostavljati Lazetića, to je sramota.
G

Gost89

pre 23 dana

Odlican komentar !! Takodje se Dejo vratio i ostao bih da ga nisu oterali....
m

mileeeee

pre 23 dana

@Gost89 Nije Dejo oteran nego je pocela NATO agresija u periodu kada se vratio i onda je sve palo u vodu i jbg. Tu sezonu u Zvezdi bi otkinuo da se liga nije prekinula.
V

Vaske_tb

pre 23 dana

Ninković nije u tom društvu niti može sa njima u isti koš. Došao je i pobegao hlavom bez obzira poske godinu dana. Nije isto.
S

Samson 33

pre 23 dana

Napraviste belodedica od njega. Realno je da je prvu sezonu pokidao,sve posle tanko
1

1912

pre 23 dana

Ne želim da omalovažim Dragovića jednom jedinom rečju. Mogao je da bira gde će da igra posle Leverkuzena, on je izabrao Zvezdu i svaki zvezdaš treba da mu bude zahvalan zbog toga ali poređenje sa Belodedićem je svojevrsno svetogrđe. Ako ćemo za Dragovića da kažemo da je legenda kluba onda Mile Belodedić treba da dobije bistu pored Rajka. Lupajte minuse, blokirajte mi nalog ali je tako.
l

lele3

pre 23 dana

E ali ovom coveku stvarno svaka cast. Hvala mu za sve partije i golove kojih je dao nekoliko. I ono sto me najvise impresionira kod njega je sto je ostao psihički citav s obzirom da je na terenu morao krpiti i greske saigraca (citaj Gobelja Srnic tandema) koji je duzi niz godina bio bas aktivan. Hvala mu za sve i srecno u Becu :)
D

Djape45||

pre 23 dana

Veliki si Drago, hvala tebi i dedi!
D

Delija NBGD

pre 23 dana

Kapitenu 💪🔴⚪
P

Patos

pre 23 dana

Ode Drago, vodi ga Cokna Prvi, kralj Emirata i istočne Arabije, sa sobom u Fajenord.
B

Burek

pre 23 dana

Neki portali prenose da će Babić biti njegova zamena (naravno, ne kažem da 100% verujem u to). To bi bilo odlično da se desi
a

aloo

pre 23 dana

kako iz spartaka majketi?
V

Vb

pre 23 dana

Kod nas je Babic uvek bio ocajan. Mislim da se bolje snalazi sa defanzivno orijentisam ekipama i ekipama sa manjim ambicijama, tj. fudbal sa manje pritiska.
@

@Vb

pre 23 dana

Ima smisla što ovo pričaš, ali on čak nije bio ni redovan starter, a u španskoj ligi je bio jako dobar za svoj kvalitet. Bolje i njega da vratimo nego da dovedemo nekog polovnjaka
2

2223

pre 23 dana

Sporohodni Babić , pa jednino ako su skroz poludeli. On ne može da igra u ekipama koje igraju visoko ni u ludilu.
A

Aranđel

pre 23 dana

Nek vrate Lekovica iz Viljareala
n

ne,ne,neeee

pre 23 dana

Samo njega NE. Pokazao je sve manje prošli put. I dobro je da su ga nekom utrapili.
H

Hermano7

pre 23 dana

Ali tekst brate kao da je lik umro, boze sacuvaj.
1

123123424332

pre 23 dana

Dosao i propao
c

cv

pre 23 dana

toliko je voliš da se brže bolje pobegao za parama
@

@cv

pre 23 dana

Druže, kod nas je ostao pune 3 godine, mogao je komotno da ode u Keln ili Dinamo iz Moskve koji su nam bili rivali za njegov potpis. Uostalom, Beč je njegova kuća i želi tamo da završi karijeru
Б

Блок

pre 23 dana

Хвала мајсторе! Малте не из прве поставе Левера на наше ливаде и у нашу Звезду! Свако добро и хвала и деди Залтовоју!
m

mozda smislid

pre 23 dana

da mu je i Tah bio rezerva u leveru..ds ga je imao alonso razmortitao bi Atalantu..