Dragiša Gudelj (©YouTube/printscreen)
Dragiša Gudelj (©YouTube/printscreen)

Drama u Španiji: Brat Nemanje Gudelja se onesvestio na terenu

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.03.23. | 20:25

Nakon dramatičnih scena prekinut duel Kordobe i Rasing Ferola

Drama u porodici srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja odigrala se ove subote predveče, pošto se njegov mlađi brat Dragiša onesvestio na terenu tokom meča španske treće lige između njegove Kordobe i gostujućeg Rasing Ferola.

Pri rezultatu 1:1, u 13. minutu utakmice, 25-godišnji levi bek srušio se na zemlju, ali je nakon brze intervencije lekara povratio svest, te je ambulantnim vozilom prevezen u bolnicu. Španski mediji pišu da je stabilno nakon što je reanimiran u tunelu na stadionu, a oglasio se i generalni direktor Kordobe.

Izabrane vesti

"Igrač je u stabilnom stanju, imao je kardio-respiratorni zastoj i, logično, ostaće u bolnici radi lekarskog nadzora", izjavio je Havijer Gonsales Kalvo.

Dragiša Gudelj je od prošle sezone član Kordobe, a prethodno je igrao za B tim Kadiza, Vitoriju Gimaraeš, švajcarski Volen, a bio je i u Ajaksu. Kroz mlađe kategorije redovno je nastupao za reprezentaciju Srbije, za čiju A selekciju trenutno igra njegov brat Nemanja, koji se sa saigračima sprema za gostovanje u Podgorici (ponedeljak, 20.45). Nadamo se da će brzo dobiti dobre vesti iz Španije i moći u potpunosti da se koncentriše na meč.



tagovi

Dragiša GudeljNemanja Gudelj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara