Goran Drulić (©STAR SPORT)
Goran Drulić (©STAR SPORT)

Drulić: Zašto bismo menjali Kokezu?

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.11.20. | 08:51

Nekadašnji napadač Zvezde ne smatra da je predsednik FSS kriv za poslednje neuspehe

 Polemika o stanju u srpskom fudbalu traje, i verovatno će biti aktuelna i narednih nedelja. Nemanja Vidić otvorio je temu i kao da je „prozvao“ mnoge da se izjasne na kojoj su strani.

Vidiću su se u kritikama na račun FSS pridružili Danko Lazović i Nemanja Matić, ali Goran Drulić, nekadašnji napadač Zvezde i reprezentativac Jugoslavije, ne smatra da je vreme za promene:

Izabrane vesti

„Ne vidim zaista zašto Kokeza i dalje ne bi obavljao funkciju predsednika Saveza. U čemu je problem? Nisu on i njegovi saradnici krivi što se protiv Škotske nije igralo sa više žara i želje za pobedom“, rekao je Drulić za b92.

Drulić je u karijeri, koju je završio 2012. u španskom niželigašu Sarinjenu, igrao i sa Nemanjom Vidićem i sa Markom Pantelićem, dvojicom bivših asova koji se u ovoj polemici nalaze na suprotstavljenim stranama.

„Ma nećemo ništa dobiti na taj način. Pazite, ja se s Markom Pantelićem poznajem od 1992. godine… Zajedno smo počeli u Zvezdi… Vida je nešto mlađi, ali se isto tako znamo ceo život. Nema veze što se trenutno ne družimo, fudbal nas je spojio i veoma poštujemo jedni druge. Normalno je da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ne treba da se vređamo i da se pljujemo. Svako od nas je dužan da se stavi na raspolaganje srpskom fudbalu i da pomogne koliko može. Nemamo nikakve koristi od ljudi koji se ponašaju kao generali posle bitke. Pljušte kritike na račun rukovodstva Saveza... Pa šta je trebalo, da se Panta, Bjeković, Kokeza spuste na teren, da krenu da uklizavaju, da grizu… da nešto počne da se dešava u igri Srbije. Oprostite, ali ja posle utakmice sa Škotskom nisam mogao da kažem - u redu je, momci su izginuli za Srbiju, ali nisu imali sreće“, kaže Drulić, jasno stavljajući do znanja da su, po njegovom mišljenju, aktuelni reprezentativci najveći krivci za neodlazak na Evropsko prvenstvo.


tagovi

Goran DrulićSlaviša KokezaNemanja VidićNemanja MatićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara