""
""

Đukić daje šansu novoj generaciji na pripremama

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.06.17. | 21:17

Novi trener želi da odmah vidi kakvim talentom raspolaže crno-bela budućnost

Rekao je Miroslav Đukić da voli da radi sa mladim igračima, da brusi talente i da im daje šansu, a sa reči je prešao na dela. Novi trener Partizana će na početku drugog mandata u Humskoj pružiti šansu nekolicini maldih fudbalera da se izbore za svoje, mesto pod suncem u taboru Parnog valjka.

Izabrane vesti

Između ostalih pripreme će početi: Sava Petrov, Veljko Birmančević, Strahinja Bošnjak, Đorđe Jovanović, Svetozar Marković i Jovan Kokir. Takođe, sa pozajmice se vraća Aleksandar Subić koji je sezonu završio kao igrač Slobode iz Tuzle.

Sava Petrov je talentovani napadač iz generacije „1998“ koji je prošlog leta potpisao petogodišnji ugovor sa Partizanom, ali nije dobio šansu i u drugom delu sezone nije ni licenciran već je iskustvo sticao u Teleoptiku. Sličan put je imao i mladi vezista Veljko Birmančević (19) koji je debitovao za prvi tim u sezoni 2015/16, ali je minulu sezonu proveo na pozajmici u Teleoptiku. Strahinja Bošnjak (18) je talentovani štoper kojem predviđaju veliku budućnost i mogao bi da krene stopama Nikole Milenkovića. Đorđe Jovanović je već stekao neko iskustvo u prvom timu, dobijao je šansu sa klupe u drugom delu sezone i sada se očekuje da napravi korak dalje. Svetozar Marković je takođe štoper, kapiten kadetske reprezentacije koja je osvojila titulu prvaka Srbije i takođe predstavlja svetlu budućnost Partizana. Deo te generacije je bio i reprezentativni vezista Jovan Kokir.

Svi oni će biti na oku Miroslavu Đukića tokom prvog dela priprema i imaće šansu da pokažu talenat, ali i da od iskusnog stručnjaka dobiju savete šta treba da poprave na čemu da rade. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Veljko BirmančevićSuperligaStrahinja BošnjakSrbijaFK PartizanJovan KokirĐorđe Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara