(Star sport)
(Star sport)

Duljaj suspendovan za večiti derbi, golman Jovanović se povredio

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.04.24. | 20:04

Maler za malerom za Partizan

Loše veče za Partizan na Banovom brdu. Crno-beli gube nakon pola sata igre, ali to nije najgore što ih je zadesilo.

Partizan će narednog vikenda u večitom derbiju biti bez Igora Duljaja na klupi. Temperamentni stručnjak je protiv Čkaričkog zaradio žuti karton, šrto mu je četvrti u sezoni i automatski povlači suspenziju za naredni meč. U ovom slučaju je to prvo kolo plej-ofa i gostovanje najvećem rivalu na Marakani.

Izabrane vesti

Ni tu nije kraj loših vesti za Partizan. Golman i najbolji fudbaler ove sezone Aleksandar Jovanović se povredio. Sjajni čuvar mreže je u prvom minutu istrčao van kaznenog prostora kako bi otklonio opasnost ispred Đorđa Ivanovića i uspeo je, ali se sudario sa njim. Odmah se uhvatio za koleno leve noge uz bolnu grimasu i bilo je jasno da situacija nije naivna. Stisnuo je zube, nastavio meč, išao preko granice bola ali nije izdržao do kraja. U 39. minutu je zbog bolova morao da bude zamenjen i ušao je mladi Miloš Krunić.

Ako se ispostavi da je povreda Jovanovića ozbiljnije prirode, Partizan će biti u ogrmnim problemima pred večiti derbi. Bez najboljeg pojedinca i trenera, šanse će mu biti mnogo manje u verovatno poslednjem pokušaju da se vrati u šampionsku trku.


tagovi

Igor DuljajAleksandar Jovanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara