Komentari na vest

Duljaju je Đukić zvezda vodilja: Kako su kroz istoriju derbija prolazili debitanti na klupi Partizana

F

Faust

pre oko 1 godinu

Evo ja ću da vam kažem šta će biti na derbiju bez da morate da gledate. Najverovatnije će biti nerešeno ili neka uboga pobeda Zvezde golom razlike. Igraće se grubo, sudija pošto je neiskusan ima da sudi svaki kontakt i navlači da bude nerešeno a posle utakmice će da svi kažu da su oštećeni ali i da su zadovolljni, Partizan jer se kao nije obrukao a Zvezda jer je održala prednost na tabeli. I tu lakrdiju gledamo već godinama.
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Teško je porediti Duljaja sa Đukićem. Đukić je ipak trener koji je u prvom mandatu imao jasnu viziju i izdefinisan stil, izgradio odličnu ekipu koja je Zvezdi nanela poraz 4-2, a moglo je biti 5-1, i to u gostima. Duljaj je enigma, ne verujem da ima čitanje igre i viziju ko Đukić, nadam se da će naći pomoćnike koji mu mogu pomoći u tome. Ali kao igrač bio je srčan i beskompromisan ko možda samo Nađ, tako da očekujem bar to da ponudi, srčanost i borbenost. Realno, timu fali kvaliteta na svim nivoima, posebno vezni, krila, štoper bar 1, bekovi, pa i golman. Ali ko da mu da ta pojačanja, ova nesposobna, poltronska uprava?
C

Cer

pre oko 1 godinu

ovom partizanu bi duljaj najvise pomogao kad bi istrcao na teren posto bi i sad bio najbolji igrac ovog jada od tima
M

Miloš 1970

pre oko 1 godinu

Samo zadrzati Sanija, Vujacica i Fejsu za sledeću sezonu!!!
P

Pa realno

pre oko 1 godinu

Potpuno je nebitan Duljaj, derbi, srpski fudbal, bitno je jedino da odu lopovi iz Partizana, lopovi iz Crvene zvezde i da Vidić pobedi lopove na izborima za predsednika FSS-a. Eto to je bitno.
b

biceeee

pre oko 1 godinu

nereseno to se zna,i to je to....a i derbi je u svakom slucaju tu nema favorita nikad
J

Jsl komedija

pre oko 1 godinu

Biće nerešeno, 1:1 rezultat. Povešće Partizan, izjednačiće Zvezda u drugom poluvremenu i svi srećni i zadovoljni. Uprava i navijači Partizana jer nisu izgubili, Duljaj jer nije debitovao porazom u prvom i najtežem meču, navijači Zvezde jer su sačuvali 13 bodova razlike, jedino Milojević neće biti jer nije u stanju da pobedi ovakav Partizan. Ovo je cirkus od države, fudbala, lige...
G

Gostivojevic

pre oko 1 godinu

Mi ako ne spakujemo ovakvom Partizanu tri komada onda treba odmah titulu predati TSC-u a kompetno sve u Zvezdi najuriti od uprave do igraca.
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Druze,ja sam grobar,5 ako ne spakujete ovim polu igracima bice bruka
G

Gost0p0

pre oko 1 godinu

Najgore je sto nece, bice 1:1 da bude mir u kuci. Dogovoreno kao i uvek. Svima lepo samo jadnog Milojevica ima svi da vredjaju ali je on Terzino jagnje
F

Fudbalista

pre oko 1 godinu

Ja uplatih 2.000 na Partizan. I mislim da sam malo uplatio. Od penzije ne mogu više da odvojim. Ipak, sigurica je, pa ću povećati kućni budžet.
a

a5cz

pre oko 1 godinu

realan rezultat po svemu je 3 1 za Zvezdu. Ali ocekujem 1 1 i utakmicu na nivou zonske lige
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Partizan ima ozbiljnih sansi kako god to nama zvucalo. Mi i dalje ne igramo dobro, pobedjujemo jer su igraci za klasu bolji od drugih. Vi i dalje ne mozete nijednog igraca iz nase lige da stavite u 11 nasih. Ali igre nemamo, napadaca nemamo. Pesicev “gol” za vikend… Partizan ce igrati standardno grubo na Kataiu i mogu da ga zatvore.
¥

¥£

pre oko 1 godinu

O derbiju se piše po 10 dana ranije, a onda na dan utakmice gledamo najgrđu lakrdiju i najgore utakmice sezone.